İntihar etme durumuna geldim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GatsuX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
Artık intihar etmek üzereyim herkes benden önde birisine boyun eğmek zorundayım annem beni dışlıyo resmen yapmadığım birşeyi beni suçluyorlar piskolijim bozuldu galiba sinir hastası biriyim kendimi zor tutuyorum..

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Önceden sdn de böyle konular yoktu sanırım okullar tatil olunca bir çok arkadaşımız bunalıma girdi. Güzel kardeşim o sana öyle geliyordur farklı şeylerle ilgilen mesela kafana program yazmayı tak ya da bir program öğrenmek için kendini zorla kafanı başka yerlere ver

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
Yapamıyorum herkes beni azarlıyo

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Ohoo daha hayatta ne problemlerle karşılaşacaksın anne baba evladının kötülüğünü istemez. Kimisinin mizacı serttir. İntihar düşünülemez. Eğer dayanamadığın bir durum varsa ortada psikoloğa yada psikiyatriye danışabilirsin. Çözüm çok. Sen kısa yoldan halledeyim diyorsun. Bir kaç sene sonra döner bu yazdıklarına gülersin.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Öncelikle Sakin Olcaksın, Hiç Bi zaman Ölüm ve Ölmek Çözüm Değildir, Bu Gibi Durumlarda Psikyatri ile Görüşmeni Tavsiye ederim, Genclik Çaglarımızda Bizde Çeşitli Bunalımlara Girdik ama Bunların Uzerınden gelmesini Bildik, Bugun Kendini Pes edip Birakırsan Kendın Kaybedersın Onlar değil, Onlara Bir Ders vermek ISTIYORMusun ? O Zaman Diren NasıL Sağlam Bir Birey Olduğunu Onlara Göster.. Ölüm Hıc Bı zaman Çözüm değildir, Ve Unutmakı ALLAH Benım verdiğim Cana Kast et demıyor Aksıne verdıgı Sana Bakmanı Istıyor..

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
İntihar edeceksin sonra nolucak? Herkes peşinden ağlayacak, pişman olacaklar, ailen sinir krizi geçircek... Ahirette ne yapıcaksın peki? Orada bile rahat edemezsin.
Psikoloğa git, destek al. Ailene durumunu anlat. İntihar etmek aklına gelmesin.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Önemli olan, her türlü zorluğa karşı dimdik durabilmektir. Hayat bir sınav ve seni yıldırmak istiyor ama sen güçlü olursan her zorluğun altından kalkarsın. Güçlü ol, pes etme ve şükret. Dünyada ne dertler var bir bilsen, şükretmek için çok sebep var.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Herkese çek restini seni azarlayan herkesin ağzının payını ver, dik dur, ezdirme kendini. İntihar fikrini aklına getirme hayata diren ve yaşa.

Sypnosis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
İntihar etmek aşırı saçma.Arkadaşların dediği gibi sana öyle geliyordur eğer başka şeylere yoğunlaşırsan böyle şeyler düşünmezsin.Ayrıca hangi anne evladını dışlar?Muhtemelen sende hoşuna gitmediği bir şeyler yaptığın için anlık sinirle kızıyordur sana.
Bu kadar kolay intihar etme durumuna geldim diyemezsin.Hayatının en kötü dönemlerinde bile ben zaten ölmüşüm ha intihar etmişim ha etmemişim mantığıyla devam edersen ilerde zihinsel olarak daha fazla geliştiğinde gerçekten zamanında ne aptalca şeyler düşünmüşüm diceksin. ;)

tb2dlh

Doçent
Reaksiyon puanı
195
Artık intihar etmek üzereyim herkes benden önde birisine boyun eğmek zorundayım annem beni dışlıyo resmen yapmadığım birşeyi beni suçluyorlar piskolijim bozuldu galiba sinir hastası biriyim kendimi zor tutuyorum..
Dostum sen kaç yaşındasın ilk önce bunu bir öğrene bilirmiyim?

kerimcan20000

Asistan
Reaksiyon puanı
20
en azından profil resmin var :D.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Gün geçmiyor ki forumda bir intihar konusu daha görmeyelim...

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
İntihar sorun un çözümü değil

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aileni karşına al otur konuş anlmazsalar delir ve piskolok yardımına ihtiyacın olduğunu söyle

Son düzenleme:

kerimcan20000

Asistan
Reaksiyon puanı
20
İntihar sorun un çözümü değil

Aileni karşına al otur konuş anlmazsalar delir ve piskolok yardımına ihtiyacın olduğunu söyle
ya da 2,sini de öldür artık diyecek bişey kalmadı

en aazından onun bi profil fotosu var ben yok :(

Son düzenleme:

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Profil resmi ayarlamak çok basit bir işlem neyden bahsediyorsun?
seninki senin kuşunmu
Evet Limon'um benim...
646f79b79ccb1c41ac42078a47387d1a.jpg

Sypnosis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
O değilde konu intihardan nasıl kuşa geldi. :smile::smile:

kerimcan20000

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Son düzenleme:

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Tam dönerken çektim bir de tapatalk'dan yolladım normalde daha kaliteli. İstersen kalitelisini yollayayım.
Yolla

O değilde konu intihardan nasıl kuşa geldi. [emoji2][emoji2]
Benim profilim yok intihar edecek kisinin var
(SONUÇ:kıskandım[emoji35][emoji35][emoji35]
Al daha kalitelisi :)
https://i.hizliresim.com/k6EJWJ.jpg

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Adam intihar için yardım istemiş konu yine saçma sapan yerlerde. Bana kalırsa hiç kimsenin dediğini takma, intihar edeceğin varsa edersin zaten beyinde biten bir şey intihar.