D
Deleted member 216045
SDN Okuru
arkadaşlar sizinde kullandığınız para kazanma yolları varmı?
anket doldurarak vb..
anket doldurarak vb..
bende tr5.in sitesinde uğraşıyorum fakat fazla kazanacağımı zannetmiyorum.Bende 2 gün önce başladım link kısaltarak kazanıyorum ayrııca android ve ios telefonun varsa günlük 90 kuruş net kazanmak için uygulamalar var sana link kısaltmayı öneririm
websitesi işi iyide fakat ben taglardan falan anlamıyorum.Açarsın bir websitesi her hafta özgün içerik girersin popüler konularla veya bilinmeyen ama önemli olan konularla ilgili. 3 ay sonra belli bir okuyucu kitlen olur zaten. Ondan sonra reklam koyarsın başlarsın reklamlardan kazanmaya. Anket işi uzun iş. Ayda bir anket gelecek de onu doldurup istedikleri kriterlere uyacaksın da 3-5$ ödemesini yapacak... Link kısaltma servislerinden 1000 tıklamaya 3 dolar ile uğraşılmaz.
benim için sorun yok. tüm gün pc basndaym ztnBir yere girip çalış bence daha iyi bunlar bi zaman sonra kafa ağrıtıyor.Paso pc başında felan olmaz yani.
3 ay ilgili olursan anlarsın zaten. Şimdi kısaltma servisi kullansan ne anlayacaksın? Her sistemin bir ipucu var onu anlamak için de uğraşıp neyin ne olduğunu öğrenmen gerek. Nasıl gerçek hayatta işe girersen kolay para kazanamazsan burada da öyle. Sana 2 günlük çalışmaya 10 $ verecek bir sistemi böyle hiçbir şey bilmeden kazanamazsın.websitesi işi iyide fakat ben taglardan falan anlamıyorum.
benim için sorun yok. tüm gün pc basndaym ztn![]()
Link kisaltma hakkinda bilgi verir misin
günlük 4.5 tl kafadan kazanma şansı var winat9 laarkadaşlar bu ara net te para kazanmanın yollarını arıyorum.
durumu şöyle özetleyebilirim...
-anket doldu para kazan(hikaye) bu siteler size belirli bir kota koyarlar örnek veriyorum 150 anket doldur 100tl kazan gibi fakat ne hikmetse 150.anket asla gelmez
-tıkla kazan (hikaye) tıklama başı 0,001 $ kazanırsınız ki bu da 1000tık 1 dolar demektir
-üye ol kazan üye yap kazan ( hikaye)
gelelim gerçekten para kazandıran konulara:
-affiliate marketing(evet vardır ve düzgün bir şekilde çalışır) affiliate marketing satış ortaklığı anlamına gelir.siz bir ürünün reklamını yaparsınız ürün satılırsa komisyonunuzu alırsınız...'bu konuyu ileriki günde açarak ve detayları ile anlatacağım'
-adsense (evet vardır ve pek teferruatlıdır) yani banlanmamak için 40 takla atarsınız.hergün korkuyla yaşarsınız... fakat bunun da çözümleri vardır elbet, bu sistemide ilerleyen günlerde bir konu açarak detayları ile anlatacağım
-makale yaz kazan ( evet vardır fakat iyi bir bloğunuzun ve seçkin bir içeriğinizin olması gerekir.)
onun dışında inanmayın yok tıkla kazan yok izle kazan... hikaye bunlar.
aynen katılıyorum... nette kazanmanın bir çok yolu var. fakat öyle löp diye damdan düşer gibi değil.günlerce haftalarca araştırması gerekir...şu an araştırmalarımın son noktasına geldim... yakın bi zaman da sizlerle hepsini paylaşacağım arkadaşlar...Artık kurtulun şu internetten para kazanma bölümündeki konulara "gir bir işe çalış" demekten. Adam o kadarını kestiremiyor mu?
Eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı r10 gibi bir forum niye kuruldu ki oradakiler gidip iş bulsaymış işte çalışsaymış...
aynen katılıyorum... nette kazanmanın bir çok yolu var. fakat öyle löp diye damdan düşer gibi değil.günlerce haftalarca araştırması gerekir...şu an araştırmalarımın son noktasına geldim... yakın bi zaman da sizlerle hepsini paylaşacağım arkadaşlar...
bu arada bu foruma epeydir üye olmayı düşünüyordum.neden olmadım bilmiyorum. çok hoşuma gitti üyeleri kaliteli konular kaliteli diğer forumlar gibi değil.süperrrr...
yakın zamanda paylaşımlarımla nette para kazanmak arzusunda olan arkadaşlara yardımlarda bulunmaya çalışacağım...
sorun da orada ya.
haftalarca bile değil, aylarca araştırmak gerekir.
sonra yine günde en az 8 saat uğraşmak, çalışmak gerekir.
ve kazanacağınız para fazla olmayacak en fazla ek gelir seviyesinde olacaktır.
onun yerine o süre içerisinde herhangi bir iş bulup çalışmak daha yararlı olur.
ancak amaç çok para kazanmaksa
internette çok para kazanmanın yolu, gerçek hayatta çok para kazanmak ile aynı.
bir projeniz ve bir bilgi birikiminiz olmalı. bir üretim yapmalısınız.
üretim yapmadan olmaz. herşeyin başı üretimdir.
onun dışındaki internet hikayeleri yalan, söylenti, en iyi ihtimalle geçicidir.
web sitesi krdm sırf o yüzden. suan alexada 109 bininci sıradaweb siten varsa reklam alabilirsin