arkadaşlar sizinde kullandığınız para kazanma yolları varmı?
anket doldurarak vb..
beyler artık mesaj yazmayın günde 10 15 tl kazanıyorum hafta sonları 2 katı
sistemi ilerletirsem günde 30 50 tl arası kazancam.
gerek kalmadı dahada arayışlara![]()
günde 10-15 tl nerden kazanıyosun sorabilirmiyinm ?
günlük 4.5 tl kafadan kazanma şansı var winat9 la
taparroda günlük 5 dolar![]()
reklam izleyip kazanıyorsn ama herkes yapamaz :d@ChevChelios winat9 ve tapporo nedir? Reklam izleme uygulamaları mı?
Bi hilesi falan mı var yoksa normal izliyorum kazanıyorum mu diyorsun. Ben de gireyim bu işe bi kaç oyun falan bedavaya getiririm belki.
Ama paypal hesabımı kapattı i*neler başka bi hesap açmam gerekecek.
reklam izleyip kazanıyorsn ama herkes yapamaz :d
reklam izleyip kazanıyorsn ama herkes yapamaz :d
R10.Net sağolsun Makale yazımından epey para kazandım, kazanıyorum da. Hatta irkaç kişiyle ekip bile kuruyoruz. Çok rahatlıkla ve özenle ayda performansına göre 1.000 - 2.000 TL kazanabilirsin. İnternetten en sağlam para kazanma yöntemi. İş bitimi paran hesabında.arkadaşlar sizinde kullandığınız para kazanma yolları varmı?
anket doldurarak vb..
hocam herkese öğretirsem fix yernasıl nerden kazanıyorsun bir yardımcı olabılırmısın
hocam herkese öğretirsem fix yer
belli bir meblağ karşılığı öğretiyorum fakat güvenilir dağıtmıcak kisilere.
gönül isterki beleşe öğretmek fakat en az 2 3 saat harcıyorum canlı anlatım yapıyorumVay arkadaş demek bide parayla öğretiyorsun![]()
gönül isterki beleşe öğretmek fakat en az 2 3 saat harcıyorum canlı anlatım yapıyorum
ertesi gün sistemden para kazanmazsanız paranızı iade ediyorum
eee elini vicdanına koy
hadi koy ve söyle
kim beleşe uğraşır
geçen viyanadan birine 8 saat aralıksız uraştım gece 2 ye kadar
sonunda yaptım
yazarken cem abiden esinlendim zatenHmm bu açıdan bakmadım. Sen sadece olayı pm'le ben gerisini hallederim.
Elini vicdanına koy diyince cem yılmaz geldi aklıma![]()
hocam inan sattığım fiyatı 1 haftada 100 tl daha çok kazanıyorsunuzarkadaşın tekniği biliyorum yarı fiyatına anlatırımşaka şaka kimseyi kötü yola sürüklemem bence heveslenmeyin
![]()
yazarken cem abiden esinlendim zaten
özel kontrol et
hocam inan sattığım fiyatı 1 haftada 100 tl daha çok kazanıyorsunuz
suan üniversiteden hocalar bile arıyor.
öğretmenler
restorantı olanlar
sınıfımdan öğrenciler
herkese satıyorum olmassa para iadesi var
sen benim kurduğum fiyata kur hocam
emin ol kafayı yersin ben anakart alıyım dahada bırakcam![]()
birden fazla sanal makina kurup android emulatorlerle birden fazla cihaz varmışcasına winat9 programını çalıştırıp reklam izleyip paraları indiregandi yapıyor