İnternette düşük hıza ceza!

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
cevap geldi yine hüsran yine hüsran...

xxxxx numaralı tüketici şikayetinize istinaden işletmeciden konu ile ilgili gönderilen detaylı açıklamalar ;
“Sayın X,

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Yapılan inceleme neticesinde;

Şikayetinize konu olan ADSL aboneliğinin X isimli müşterimize ait olduğu, 216xxxxxxx numaralı sabit telefon aboneliği üzerinden hizmet aldığınız xxxxxxxxxx numaralı ADSL aboneliğinizin NETLİMİTSİZ (8 Mbps’ e kadar) tarifesinde olduğu ve yararlanmış olduğunuz tarifeye ait taahhüt edilen hız sınırları içerisinde internet erişim hizmetinden yararlandığınız tespit edilmiş olup imzalamış olduğunuz ADSL Ek Hizmet Talep / Değişiklik / İptal Formu’ nda “ADSL hattının bağlı bulunduğu santral tarafından 8 Mbps’ ye kadar desteklenen hızı kullanacak olup, bu hız bağlı bulunan santral mesafesine göre değişiklik gösterebilecektir.” denilerek bu hususa açıklık getirilmiştir.

Bilgilerinize arz ederiz.”şeklindedir.

İşletmecinin verdiği bilginin aksini ispatlayabilecek bilgi ve belgelerin bulunması halinde, söz konusu bilgi ve belgelerle birlikte Kurumumuza müracaat ettiğiniz takdirde başvurunuz yeniden değerlendirmeye alınabilecektir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü

yener88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulandığı takdirde yararlı olacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayın arkadaşlar geçenlerde doping adsl yeni 2 yıllık taahüt imzaladık taahütüm şüyleydı 24 ay yani rol icabı 8 mbps hız herşey dahil
yani ben yalın adsl istemiştım telefon filan istemedım herşey dahil 24 ay taahüt ilk 6 ay 35 tl sonraki 18 aylar için ise 55 tl üdeyecektım ve taahütü imzaladık ve aynı gün kargoyla kenilerine günderdık ve bana ilk ay fatura bedeli 31 tl ikinci fatura için ise 49 tl ve ne kadar şikayet yazdığıma rağmen onlarla anlaşmamız gereği ne bana taahütün bir nushası verildı nede süzünde durdular sizce bunlara bir tazminat hakkım yokmu dolandırıcılıktan dolayı ne dersınız sayın arkadaşlar...

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
an itibariyle İstanbul Tuzla'nın göbeğinde 8megabite kadar tarifede hâlâ 1.5mbit hızında internete bağlanıyor.
Firma Dsmile. bu durum ttnet'teyken de böyleydi. dsmile geçiş sebebim, ilk 6ay indirim ayağınaydı.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
işte o kaydırmak istedikleri ayağınıza cansiperane sahip çıkacaksınız, anlıkta olsun bir gaflet anınıza denk gelip imzayı attırdılar mı yandı gülüm keten helvası,o zaman bitinceye kadar sesinizi duymaz , duysalar umursamazlar. imzaladığınız taahütü detaylarıyla okumuşsanız (onlar sağa sola birşeyler sıkıştırmışlardır) ancak kusurlu hizmetten dolayı hak talep edebilirsiniz,dolandırıcılık tarafı biraz zor.

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle birşey olursa TTNET'in bütün kazancını ceza olarak vermesi gerekecek. Ben 20 MB sınırsız fibernet kullanıyorum. İnternet hızım 800 Kbps'de kalıyor. Ne saçma birşey bu.

SincapHenry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben BTK'ya güveniyorum. Şikayetimvar'a şikayet ettiğim de Ttnet'i benden alınan fazla parayı geri vermediler. Aynı şikayeti BTK'ya ettiğimde bir hafta da 250 tl fazla alınmış paramı bankaya hemen yatırdılar.

kadir_aslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya burası türkiye kimse kurallara uymuyor bence buda zamanla unutulup gider:((

nachwaal3ab

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel ve geç kalmış bir karar. Artık santraliniz uzak, alt yapınız kaldırmıyor, gökten meteor yağmıyor, penguenler uçmuyor gibi bahaneler üretemezler.