İnternetle Samsung Tablet Kampanyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnurFK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Herkese merhaba , aşağıdaki TTNET in sitesinde belirtilen tablet kampanyasından yararlanan var mı ? Biz bu ekim ayında NETLimitsiz 8 alıcaz bu paketi kullananların sitedeki yazıda söylendiği üzere yararlanabileceği gözüküyor. Şimdi ben olayı tam anlamadım tarifemezi ek paramı vericez yoksa tamamen bedava mı ? Eğer tamamen bedavaysa tableti verirken gecikme felan oluyor mu ? ve Son olarak başvuru olayı nasıl oluyor illaki internetten mi yoksa Türk Telekom a gittiğimizde ordanda yapabiliyor muyuz ?

------------------------------------------------
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/ka...NET-Internetle-Samsung-Tablet-Kampanyasi.aspx

LİMİTSİZ internet Samsung Galaxy
Tab 3’te!

Şimdi NETLİMİTSİZ pakete 24 ay taahhütle birlikte tarife bedeline ek hiçbir ücret ödemeden Samsung Galaxy Tab 3 tablete sahip olabileceksiniz. Üstelik sınırsız film, dizi keyfi için Samsung Galaxy Tab 3 tabletinizle birlikte Tivibu Cep 3 ay bedava!

samsung-galaxy-tab3-detay-img.png

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Taahhüdün bitmişse 24 ay 63 tl sinirsiz int kullaniyorsun yaninda da tab3 veriyorlar diye biliyorum

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Eğer gerçekten bu şekildeyse ekim ayında taahhüt bitiyor zaten 24 ay yapıyorduk iyi o zaman tablet alırım başka bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

yahsiman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
  • Abonelik yaşı 6 aydan az veya yeni TTNET abonelerinin en az 6 (altı) aydır Türk Telekomünikasyon A.Ş. abonesi olması ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ye ve TTNET’e son ödeme tarihi geçmiş borcu olmaması ve bunu yazılı olarak ayrıca taahhüt etmeleri,
anladığım kadarıyla yeni abonlere (enfazla 6 ay) veriyorlar. eskilere yok sanırım