Kablosuz olduğundan eminiz, tamam.
Şimdi o adaptörün tam modelini öğrenip kendi sitesinden driverini günceller misiniz?
Şimdi o adaptörün tam modelini öğrenip kendi sitesinden driverini günceller misiniz?
Nerden öğrenebilirimKablosuz olduğundan eminiz, tamam.
Adaptör varsa modelini bulup güncelleyin driverı. Modemin de arayüzden firmware güncellemesi yapabilirsin.Nerden öğrenebilirim
E dedim ya modelini nasıl bulucam adaptörün?Adaptör varsa modelini bulup güncelleyin driverı. Modemin de arayüzden firmware güncellemesi yapabilirsin.
Üstünde yazmıyor mu model numarası. Aygıt ekle kaldıra da bakın.E dedim ya modelini nasıl bulucam adaptörün?
Üstünde yazmıyor mu model numarası. Aygıt ekle kaldıra da bakın.
Uygun sistemi seçip zipten çıkarıp kurun.Buldum. Şimdi yüklemek için ne yapayım?![]()
V1 ve V2 var. Hangisinin uyumlu olduğunu nerden anlayacağım?Uygun sistemi seçip zipten çıkarıp kurun.
Üstünde yazar v1 veya 2 olduğu. Kutusunda da vardır.V1 ve V2 var. Hangisinin uyumlu olduğunu nerden anlayacağım?
Barkod gibi model no nun orada yazar.Kutusu yok. Üstünde de v yazmıyor arkasına da baktım
Yazmıyor. Orada şu yazıyor: A0F3C1532683Barkod gibi model no nun orada yazar.
Kağıtta bir yerde mutlaka yazar. Barkod gibi.Yazmıyor. Orada şu yazıyor: A0F3C1532683
Yok yazmıyor. ama bu sitede FCC_ID sonunda bulamazsanız büyük ihtimalle V1 dir diyorKağıtta bir yerde mutlaka yazar. Barkod gibi.
O zaman onu kurun.Yok yazmıyor. ama bu sitede FCC_ID sonunda bulamazsanız büyük ihtimalle V1 dir diyor
Donanım Sürümünü Nasıl Öğrenebilirim? | TP-Link Türkiye
Donanım Sürümünü Nasıl Öğrenebilirim?www.tp-link.com
Bir şey yapmam gerekiyor mu extra? Direk mi yükliyeyim yoksa? Bide yanlış olan yüklenirse sorun çıkar mıO zaman onu kurun.
Çıkmaz silinebilir. Başka birşey gerek yok.Bir şey yapmam gerekiyor mu extra? Direk mi yükliyeyim yoksa? Bide yanlış olan yüklenirse sorun çıkar mı
Silinirse çalışmaz mı? Ve hangisi yükleme linkiÇıkmaz silinebilir. Başka birşey gerek yok.
Ve ordaki adaptör ile benimki aynı değil benimki mavi kutu gibi küçükÇıkmaz silinebilir. Başka birşey gerek yok.
Firmware kısmından indireceksiniz diye biliyorum. Ama önceden kurulu olan driveri silip sıfırdan yüklemeniz gerekebilir.Silinirse çalışmaz mı? Ve hangisi yükleme linki
Ekli dosyayı görüntüle 158056
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ordaki adaptör ile benimki aynı değil benimki mavi kutu gibi küçük
Bu sorunun sadece oyunda olduğunu farkettim. 1 saatklik yayını izlerken herhangi bir sorun olmadı.Firmware kısmından indireceksiniz diye biliyorum. Ama önceden kurulu olan driveri silip sıfırdan yüklemeniz gerekebilir.
20 30 liraya wifi adaptör alın bilgisayarınıza takın sorun çözülür olmadı bilgisayarına götürün adaptorunu değiştirsinlerWifi kopunca tarayıcıya etki bile etmiyor. Ama oyunlarda oyundan atıyor. kabloluda olmuyor
Hayır Zyxel
Ping ölçümü yaparmisiniz ozamam bir yüksek ping olabilir oyundaykenBu sorunun sadece oyunda olduğunu farkettim. 1 saatklik yayını izlerken herhangi bir sorun olmadı.
Ping yüksek değil. Adaptör var zaten bir tane takılı.20 30 liraya wifi adaptör alın bilgisayarınıza takın sorun çözülür olmadı bilgisayarına götürün adaptorunu değiştirsinler
Ping ölçümü yaparmisiniz ozamam bir yüksek ping olabilir oyundayken
Geri yazmadınız?20 30 liraya wifi adaptör alın bilgisayarınıza takın sorun çözülür olmadı bilgisayarına götürün adaptorunu değiştirsinler
Ping ölçümü yaparmisiniz ozamam bir yüksek ping olabilir oyundayken
Bir değişiklik yapmadım. Modem Zyxel marka. ve 720N değil 702Nmodem de bilmediğin şeyleri açmamışındır umarım. veya çok iyi çeksin diye anten gücünü otomatikten manuel olarak full yapmak kopmalara neden olur.
sorunun yüksek ihtimal modemden kaynaklı. veya pc de yaptığın ağ bağlantısı değişiklikleri gibi. örnk: farklı dns gibi
Ekli dosyayı görüntüle 159079
dostum konu açarken. modemin markasını modelini atsan en başta daha iyi olur. kafamızdan çözüm üretiyoruz. en son ne değişiklik yaptın mesela kopmalar yaşanmadan önce . bu gibi şeyleri söyle bize. broo