İnternetim iyi mi ?

Sizce ?

• Kullanılan toplam oy
    30

FakeGamer48

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Evet aşağıya koydum yorum sizin . Ankete oy verin.
Not: Karşılştırma sadece ping değil internet hızlarıda.
Aylık 60 tl ödüyorum.

Ekli dosyalar

• Frankfurt ping.png
    Frankfurt ping.png
    40 KB · Görüntüleme: 205
  • TR sunucusu.png
    TR sunucusu.png
    43.3 KB · Görüntüleme: 193

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Ben bile bir koşuda, tüm işlerini hallederim (aklınıza kötü şeyler gelmesin, fesat olmayın :D).

FakeGamer48

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Peki ya bana internet tavsiyesi verir misiniz.
Altyapım ı eke koydum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210317-082419_Samsung Internet.png
    Screenshot_20210317-082419_Samsung Internet.png
    121.2 KB · Görüntüleme: 178

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Millenicom,türknet,netspeed gibi taahhüt istemeyen internet sağlayıcılarını kullanabilirsiniz. Yalnız unutmayın herhangi bir servis sağlayacısında sorun yaşama ihtimaliniz vardır. Bazen forumda arkadaşlar yok türknet kötüdür millenicom iyidir yok kablonet daha iyidir diye yorumlarda bulunuyorlar. Bu tür yorumlara takılmayın. Çünkü her internet sağlayıcısında sorun yaşayabilirsiniz.
Şahsi olarak ben yaklaşık bir buçuk yıldır türknet kullanıyorum ve bağlantıda 5 kere ufak kısa zamanlı kesintiler yaşadım. Tek eksi yönü direk bir müşteri hizmetleri yok bunun yerine destek kaydı oluşturmak zorundasın ama sorunu kısa zamanda hallediyorlar.

Geçmek istersen bir ay bedava kullanım için kod : QUO88YI28HHD

Diğer servis sağlayıcılarını da araştırabilirsin. İçinde ev telefonu konuşma süresi de dahil olan en uygun paket türknette var.

FakeGamer48

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Millenicom,türknet,netspeed gibi taahhüt istemeyen internet sağlayıcılarını kullanabilirsiniz. Yalnız unutmayın herhangi bir servis sağlayacısında sorun yaşama ihtimaliniz vardır. Bazen forumda arkadaşlar yok türknet kötüdür millenicom iyidir yok kablonet daha iyidir diye yorumlarda bulunuyorlar. Bu tür yorumlara takılmayın. Çünkü her internet sağlayıcısında sorun yaşayabilirsiniz.
Şahsi olarak ben yaklaşık bir buçuk yıldır türknet kullanıyorum ve bağlantıda 5 kere ufak kısa zamanlı kesintiler yaşadım. Tek eksi yönü direk bir müşteri hizmetleri yok bunun yerine destek kaydı oluşturmak zorundasın ama sorunu kısa zamanda hallediyorlar.

Geçmek istersen bir ay bedava kullanım için kod : QUO88YI28HHD

Diğer servis sağlayıcılarını da araştırabilirsin. İçinde ev telefonu konuşma süresi de dahil olan en uygun paket türknette var.
Zaten daha önce kullandım ve modem gelmediği için iptal ettim.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Zaten daha önce kullandım ve modem gelmediği için iptal ettim.
Modemi türknetten aldınız fakat göndermediler mi ?

Ayrıca hangi sağlayıcı olursa olsun modemi pakete dahil almak pekte iyi bir seçenek değil. Mesela ben türknetin vereceği modemden ucuza internetten kendim aldım.

Armn Şfrmıdvylr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
parasını verince yükseltiyorlar hemen, türk telekom 10 mb kullanıyordum, paketi yükselttim vdsle geçtim tivibu ile beraber 150 tl giriyor ama 40 45 mb alıyom, taahhüt bitince başka operatöre geçicem.(bi kere zaten adsl kimse kullanmak hataydı,vdsl şart)

FakeGamer48

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Modemi türknetten aldınız fakat göndermediler mi ?

Ayrıca hangi sağlayıcı olursa olsun modemi pakete dahil almak pekte iyi bir seçenek değil. Mesela ben türknetin vereceği modemden ucuza internetten kendim aldım.
Hocam size ben şunu diyeyim. Forumdaki leş telekom var ya şuan şehir dışındaki evimin interneti o.
Onlar bile modemi kurulum yaparken verdiler ve 1 tl ücret almadılar faturaya. Oradaki eski bağlatmaya çalıştığım internet türk.net idi. Onlara komşumun koduyla kayıt oldum hemen ilk ayın parasını (100 küsür lira) kesmeye çalıştılar. Yani leş telekom verdi türk net vermedi bu arada speed test attığım başka internet.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Hocam size ben şunu diyeyim. Forumdaki leş telekom var ya şuan şehir dışındaki evimin interneti o.
Onlar bile modemi kurulum yaparken verdiler ve 1 tl ücret almadılar faturaya. Oradaki eski bağlatmaya çalıştığım internet türk.net idi. Onlara komşumun koduyla kayıt oldum hemen ilk ayın parasını (100 küsür lira) kesmeye çalıştılar. Yani leş telekom verdi türk net vermedi bu arada speed test attığım başka internet.
Modem bedava oluyor fakat sen 2 yıl taahhüt veriyorsun ki 1 yıldan uzun taahhütler geçersizdir. Yani iptal ettiğinde geri kalan aylar için cayma bedeli diye bir talepte bulunamazlar.

6502 sayılı kanunun abonelik sözleşmeleriyle ilgili 52'inci maddesi ise şöyle: “..... Tüketici, belirsiz süreli veya süresiz bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.

Türknet ise zaten bedava interneti ilk ay değil ikinci ay veriyor. Diğer taahhütsüz internet sağlayıcılarında da modem aldığında ücret vereceksindir. İlk yorumumda da dedim herhangi bir internet sağlayıcısında problem yaşama ihtimalin vardır.

FakeGamer48

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Modem bedava oluyor fakat sen 2 yıl taahhüt veriyorsun ki 1 yıldan uzun taahhütler geçersizdir. Yani iptal ettiğinde geri kalan aylar için cayma bedeli diye bir talepte bulunamazlar.

6502 sayılı kanunun abonelik sözleşmeleriyle ilgili 52'inci maddesi ise şöyle: “..... Tüketici, belirsiz süreli veya süresiz bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.

Türknet ise zaten bedava interneti ilk ay değil ikinci ay veriyor. Diğer taahhütsüz internet sağlayıcılarında da modem aldığında ücret vereceksindir. İlk yorumumda da dedim herhangi bir internet sağlayıcısında problem yaşama ihtimalin vardır.
Biliyorum sadece 1. ay ücretsiz diye aklımda kalmış kusra bakmayın.

FakeGamer48

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar fiyatlara baktım bi tik pahalı geldi bu internet ucuz olduğu için bi süre bunu kullanacağım eğer 60 tl ye kaliteli internet önerecek olursanız bi bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekom

Ping değerleriniz aşırı yüksek. MC Valorant falan oynamak işkence olmalı.
Hayır eskiden 180 ms ile oynardım şimdi ise 64 ms filan tr sunucusu (craftrise)

Son düzenleme:

FakeGamer48

Asistan
Reaksiyon puanı
62

Bu arada tahhüt olarak 1 yıl tahhüt verdim