FakeGamer48
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 62
Ev interneti vodafone netbu test ev interneti (wifi) mi? mobil internet (4.5g) mi?
ev interneti için çok kötü bir hız turkcell ev interneti kullanıyorum. internete 4 telefon 1 laptop 1 televizyon aynı anda bağlı iken bile en kötü 95 mbps hız alıyorum.3 mbps hız çok kötüEv interneti vodafone net
Sakın bu internete o parayı vermeyin derim. Altyapınız çok kötü, daha az bir mbps olan bir internete bakın.Peki ya bana internet tavsiyesi verir misiniz.
Altyapım ı eke koydum
Zaten daha önce kullandım ve modem gelmediği için iptal ettim.Millenicom,türknet,netspeed gibi taahhüt istemeyen internet sağlayıcılarını kullanabilirsiniz. Yalnız unutmayın herhangi bir servis sağlayacısında sorun yaşama ihtimaliniz vardır. Bazen forumda arkadaşlar yok türknet kötüdür millenicom iyidir yok kablonet daha iyidir diye yorumlarda bulunuyorlar. Bu tür yorumlara takılmayın. Çünkü her internet sağlayıcısında sorun yaşayabilirsiniz.
Şahsi olarak ben yaklaşık bir buçuk yıldır türknet kullanıyorum ve bağlantıda 5 kere ufak kısa zamanlı kesintiler yaşadım. Tek eksi yönü direk bir müşteri hizmetleri yok bunun yerine destek kaydı oluşturmak zorundasın ama sorunu kısa zamanda hallediyorlar.
Geçmek istersen bir ay bedava kullanım için kod : QUO88YI28HHD
Diğer servis sağlayıcılarını da araştırabilirsin. İçinde ev telefonu konuşma süresi de dahil olan en uygun paket türknette var.
Modemi türknetten aldınız fakat göndermediler mi ?Zaten daha önce kullandım ve modem gelmediği için iptal ettim.
Hocam size ben şunu diyeyim. Forumdaki leş telekom var ya şuan şehir dışındaki evimin interneti o.Modemi türknetten aldınız fakat göndermediler mi ?
Ayrıca hangi sağlayıcı olursa olsun modemi pakete dahil almak pekte iyi bir seçenek değil. Mesela ben türknetin vereceği modemden ucuza internetten kendim aldım.
Modem bedava oluyor fakat sen 2 yıl taahhüt veriyorsun ki 1 yıldan uzun taahhütler geçersizdir. Yani iptal ettiğinde geri kalan aylar için cayma bedeli diye bir talepte bulunamazlar.Hocam size ben şunu diyeyim. Forumdaki leş telekom var ya şuan şehir dışındaki evimin interneti o.
Onlar bile modemi kurulum yaparken verdiler ve 1 tl ücret almadılar faturaya. Oradaki eski bağlatmaya çalıştığım internet türk.net idi. Onlara komşumun koduyla kayıt oldum hemen ilk ayın parasını (100 küsür lira) kesmeye çalıştılar. Yani leş telekom verdi türk net vermedi bu arada speed test attığım başka internet.
Biliyorum sadece 1. ay ücretsiz diye aklımda kalmış kusra bakmayın.Modem bedava oluyor fakat sen 2 yıl taahhüt veriyorsun ki 1 yıldan uzun taahhütler geçersizdir. Yani iptal ettiğinde geri kalan aylar için cayma bedeli diye bir talepte bulunamazlar.
6502 sayılı kanunun abonelik sözleşmeleriyle ilgili 52'inci maddesi ise şöyle: “..... Tüketici, belirsiz süreli veya süresiz bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.
Türknet ise zaten bedava interneti ilk ay değil ikinci ay veriyor. Diğer taahhütsüz internet sağlayıcılarında da modem aldığında ücret vereceksindir. İlk yorumumda da dedim herhangi bir internet sağlayıcısında problem yaşama ihtimalin vardır.
mükemmel kötü demekten başka bişey aklıma gelmiyoEvet aşağıya koydum yorum sizin . Ankete oy verin.
Not: Karşılştırma sadece ping değil internet hızlarıda.
Aylık 60 tl ödüyorum.
80 Ping? Ben 80 TL'ye 24/4 internet alıyordum 6 ping ile.Evet aşağıya koydum yorum sizin . Ankete oy verin.
Not: Karşılştırma sadece ping değil internet hızlarıda.
Aylık 60 tl ödüyorum.
Hangi interneti kullanıyorsunuz acaba80 Ping? Ben 80 TL'ye 24/4 internet alıyordum 6 ping ile.
Türk TelekomHangi interneti kullanıyorsunuz acaba
Modemi ISS den alma.Turknet,millenicom,netspeed bir tanesine başvur vdsl2 kullan.Peki ya bana internet tavsiyesi verir misiniz.
Altyapım ı eke koydum
Hayır eskiden 180 ms ile oynardım şimdi ise 64 ms filan tr sunucusu (craftrise)Türk Telekom
Ping değerleriniz aşırı yüksek. MC Valorant falan oynamak işkence olmalı.
Bu arada tahhüt olarak 1 yıl tahhüt verdimModem bedava oluyor fakat sen 2 yıl taahhüt veriyorsun ki 1 yıldan uzun taahhütler geçersizdir. Yani iptal ettiğinde geri kalan aylar için cayma bedeli diye bir talepte bulunamazlar.
6502 sayılı kanunun abonelik sözleşmeleriyle ilgili 52'inci maddesi ise şöyle: “..... Tüketici, belirsiz süreli veya süresiz bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.
Türknet ise zaten bedava interneti ilk ay değil ikinci ay veriyor. Diğer taahhütsüz internet sağlayıcılarında da modem aldığında ücret vereceksindir. İlk yorumumda da dedim herhangi bir internet sağlayıcısında problem yaşama ihtimalin vardır.