internet yavaşlığı

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
bügün saat 8de bilgisayarın başına geçtim ve hiç bir sıkıntı yoktu 1 2 saat sonra telefondan instagrama girdiğimde postlar aşırı yavaş yükleniyordu sonra yeniden bilgisayarın başına geçtim sitelere çok zor giriyordu kaspersky ile virüs taraması yapmama rağmen bir sonuç çıkmadı ve internet bazen çok iyi bazen berbat çözüm öneriniz var mıdır?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Yoğunluktan kaynaklı olabilir. Müşteri hizmetlerinden destek almalısınız.

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Yoğunluktan kaynaklı olabilir. Müşteri hizmetlerinden destek almalısınız.
babam aradı müşteri hizmetlerini ve hiçbir sorun yok dediler bilgisayarınızda virüs vb. olabilir dediler ayrıca şuan internet çok iyi

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
babam aradı müşteri hizmetlerini ve hiçbir sorun yok dediler bilgisayarınızda virüs vb. olabilir dediler ayrıca şuan internet çok iyi
Sürekli aynı saatlerde dalgalanmalar oluyorsa belirtin sürekli bu saatlerde dalgalanmalar yaşıyorum diyin, internet yavaşladığı zamanda arayın ttyi.

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Sürekli aynı saatlerde dalgalanmalar oluyorsa belirtin sürekli bu saatlerde dalgalanmalar yaşıyorum diyin, internet yavaşladığı zamanda arayın ttyi.
internetin en kötü olduğu zamanda aradık şuan düzelmiş gibi görünüyor bir gelişme olursa yazarım