MetehanKüçüktaş
Asistan
Arkadaşlar pc almaya karar verdim. Sizce bu atombilişim, n11, hepsiburada vs. Gibi sitelerde ucuz bir şekilde i3,i5,i7 oyuncu pcleri satılıyor sizce alınır mı? Yoksa forumdan bakıp mı almalıyım?
Bütçenizi ve oynayacağınız oyunları yazarsanız yardımcı olabiliriz.Arkadaşlar pc almaya karar verdim. Sizce bu atombilişim, n11, hepsiburada vs. Gibi sitelerde ucuz bir şekilde i3,i5,i7 oyuncu pcleri satılıyor sizce alınır mı? Yoksa forumdan bakıp mı almalıyım?
Forumda konu açmanızı öneririm. Konuyu donanım tavsiyesi bölümüne açabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar hazir konu varken ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varken buraya yazayım dedim.
Ben de oyun için laptop almak istiyorum bütçe maksimum 4500 suan piyasadaki fps ve moba oyunları sorunsuz oynatsinn istiyorum aklima gelenler lol pubg csgo h1z1 bu tarz oyunları sorunsuz şekilde oynamak istiyorum ve 2-3 yıl içinde çıkacak oyunları da en azından çalıştırabilecek bir laptop istiyorum.
Msi monster ve asus arasında kaldım
Kafam rahat olsun diye muhtemelen monster i eleyecegim ,servis ağı ve desteği kuvvetli olsun istiyorjm.
Aklıma takılan başka bir konu ise kendimi gtx 10 serisine şartlamis bulunmaktayım yeni nesil almazsam pc çöp muş gibi hissediyorjm.bu konuda bilgi olarak beni rahatlatabilcek olanlarımız varsa lütfen yapın
Pc önerilerinizi bekliyorum iyi aksamlar hepinize