İnternet üzerinden satılan pcler.

Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar pc almaya karar verdim. Sizce bu atombilişim, n11, hepsiburada vs. Gibi sitelerde ucuz bir şekilde i3,i5,i7 oyuncu pcleri satılıyor sizce alınır mı? Yoksa forumdan bakıp mı almalıyım?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
İnternet sitelerinden de alınabilir ama dikkat etmeniz gerekir. Çünkü bazı satlığa çıkarılmış bilgisayarlarda i5-i7 var yazıyor ama özelliklerine detaylı bakınca eski nesil işlemci olduğu anlaşılıyor. Eğer alacaksanız işlemcinin ve ekran kartının daha yeni nesil olmasına dikkat edin. Kısacası güvenilir sitelerden ve güvenilir satıcıdan almanızı öneririm. Bence burada bütçenizi belirtirseniz size yardım eden olacaktır.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
Bütçenizi belirtin size yardımcı olalım.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
n11 , hepsiburada , gittigidiyor da ki i3 , i5 , i7 pc ler genelde eski nesil oluyor yani yaklaşık 7 -8 yıl önceki ilk nesil işlemciler. Sana tavsiyem ilk nesil i7 alıp i7 aldım diye sevineceğine vatandan bütçene uygun pentium g4560 işlemcili pc toplaman hepsinden kat ve kat fazla performans verir.

Mesela şu pc ye baktığımızda i7 1tb hdd oooo diyor insan ve fiyatıda uygun gibi geliyor aslına tamamen kazıklıyor insanları göz boyama sadece. Kullandıkları ramler genelde 1333 mhz olur.
Technopc W017 Smart Intel Core i7 640 2.13GHz / 2.80GHz 4GB Fiyatı

Mesela vatandan g4560 işlemcili aynı paraya pc toplasanız bundan 2 kat fazla performans verir bakınız buradan işlemcileri karşılaştırması. : UserBenchmark: Intel Core i7 L 640 vs Pentium G4560

Son düzenleme:

Gamer???

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar pc almaya karar verdim. Sizce bu atombilişim, n11, hepsiburada vs. Gibi sitelerde ucuz bir şekilde i3,i5,i7 oyuncu pcleri satılıyor sizce alınır mı? Yoksa forumdan bakıp mı almalıyım?
Bütçenizi ve oynayacağınız oyunları yazarsanız yardımcı olabiliriz.

MarioMan531905

Asistan
Reaksiyon puanı
38
O konularda çok dikkatli olman lazım eski nesil işlemci den tut düşük mhz li ramler takıp 2000 Liradan bile satıyorlar tavsiyem toplaman ama ucuza sağlam bulursan alabilirsin tabiki :)

Torturer33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar hazir konu varken ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varken buraya yazayım dedim.
Ben de oyun için laptop almak istiyorum bütçe maksimum 4500 suan piyasadaki fps ve moba oyunları sorunsuz oynatsinn istiyorum aklima gelenler lol overwatch pubg csgo h1z1 bu tarz oyunları sorunsuz şekilde oynamak istiyorum ve 2-3 yıl içinde çıkacak oyunları da en azından çalıştırabilecek bir laptop istiyorum.
Msi monster ve asus arasında kaldım
Kafam rahat olsun diye muhtemelen monster i eleyecegim ,servis ağı ve desteği kuvvetli olsun istiyorjm.
Aklıma takılan başka bir konu ise kendimi gtx 10 serisine şartlamis bulunmaktayım yeni nesil almazsam pc çöp muş gibi hissediyorjm.bu konuda bilgi olarak beni rahatlatabilcek olanlarımız varsa lütfen yapın :)

Pc önerilerinizi bekliyorum iyi aksamlar hepinize

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Merhaba arkadaşlar hazir konu varken ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varken buraya yazayım dedim.
Ben de oyun için laptop almak istiyorum bütçe maksimum 4500 suan piyasadaki fps ve moba oyunları sorunsuz oynatsinn istiyorum aklima gelenler lol pubg csgo h1z1 bu tarz oyunları sorunsuz şekilde oynamak istiyorum ve 2-3 yıl içinde çıkacak oyunları da en azından çalıştırabilecek bir laptop istiyorum.
Msi monster ve asus arasında kaldım
Kafam rahat olsun diye muhtemelen monster i eleyecegim ,servis ağı ve desteği kuvvetli olsun istiyorjm.
Aklıma takılan başka bir konu ise kendimi gtx 10 serisine şartlamis bulunmaktayım yeni nesil almazsam pc çöp muş gibi hissediyorjm.bu konuda bilgi olarak beni rahatlatabilcek olanlarımız varsa lütfen yapın :)

Pc önerilerinizi bekliyorum iyi aksamlar hepinize
Forumda konu açmanızı öneririm. Konuyu donanım tavsiyesi bölümüne açabilirsiniz.