İnternet Telefonda Hızlı Bilgisayarda Yavaş

harunatess1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar ;

Türk Telekom 50 MB paketini kullanıyorum. Telefondan 50 mb alıyorum. Bilgisayardan girdiğimde 20 mb zor alıyorum. Kabloluda denediğimde yine 20 25 mb arası alıyorum. Driver ları güncelledim. Sorunu nasıl çözebilirim ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kadir ARSLANn

Asistan
Reaksiyon puanı
288
Kabloluda 20 mbps olmaması lazım. ilginç... arkadaki bütün sekmeleri kapatıp bütün cihazları wifi ağından çıkarıp yeniden denermisiniz ? birde modeminiz nedir ?

Kadir ARSLANn

Asistan
Reaksiyon puanı
288
Başka bilgisayarda kablolu denedim 13 çıktı..
O zaman büyük ihtimalle sorun internettedir.
1) 444-1-444 numarasından Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini arayıp. Hattınıza 50 Mbps geliyorumu bunu sorun.

2) Eğer geliyorsa Belki telefonda anlık 50 mbps almışsınızdır. Sorun modeminizle ilgilide olabilir. (tp-link modemlerinde sorun çıkabiliyor)

3) Telefondan yeniden test yapın... Başka aklıma gelen birşey yok :( Başka arkadaşları bekleyelim.. :)

harunatess1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
O zaman büyük ihtimalle sorun internettedir.
1) 444-1-444 numarasından Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini arayıp. Hattınıza 50 Mbps geliyorumu bunu sorun.

2) Eğer geliyorsa Belki telefonda anlık 50 mbps almışsınızdır. Sorun modeminizle ilgilide olabilir. (tp-link modemlerinde sorun çıkabiliyor)

3) Telefondan yeniden test yapın... Başka aklıma gelen birşey yok :( Başka arkadaşları bekleyelim.. :)
Aradım, eve gelen intenette bir problem olmadığı söyleniyor. Gerçekten can sıkıcı bir durum.. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim..

harunatess1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Desteklerinizi bekliyorum.. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

+++

Son düzenleme:

harunatess1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende vardı o sorun. bende tt 50 mbps kullanıyorum. modemi değiştirdim düzeldi şimdi her şekilde 50 mbps alıyorum
Kendiniz mi aldınız? Yoksa servise mi gönderdiniz? Tplinki aradım 20 iş günü diyorlar... Yeni alacak arkadaşlar kendileri alsın modemi... Herkes türk telekomun verdiği modemden şikayet etmiş

harunatess1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benimkide TT'nin verdiği modemdi çok dandik olunca kendim Keenetic Extra DSL KN 2111 modelini aldım çok memnunum
Operadan hız testi yaptım bu arada, operada gayet stabil görünüyor. 45 50 arası alıyorum. Chrome da hala 20 25 civarı... Ama bağlantı sürekli gidip geliyor. Ekipleri aradım bugün gelirler inşallah