okansalgar
Öğrenci
Teknoloji sitesi için isim önerisi, biliyorum pek çok kez forumlarda soruldu fakat istediğim cevaba daha ulaşamadım eğer aklınıza yaratıcı güzel bir fikir gelirse ve benimle paylaşırsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler.

Önerin için teşekkür ederim biraz daha değişik bir şey arıyorumTeknOkan
Teknoloji salgarÖnerin için teşekkür ederim biraz daha değişik bir şey arıyorum![]()
önerin için teşekkür ederimTeknoloji salgar
dasdasdasfsadgdfgdsCtrl Alt Delete![]()
çok teşekkür ederim öneriin için bunu yapacağım instagramda tutarsa sitede açacağımNe yaparsan yap kendi adında açma ben eskiden öyle bir girişimde bulunmuştum hep markalaşma hem SEO açısından çok sıkıntı. İngilizce olur diyorsan aklıma Coffee Mate geldi.
alınmışNe yaparsan yap kendi adında açma ben eskiden öyle bir girişimde bulunmuştum hep markalaşma hem SEO açısından çok sıkıntı. İngilizce olur diyorsan aklıma Coffee Mate geldi.
bi kahve markası tescillemişYalnız bu CoffeeMate premium alan adıymış, onun yerine coffee mate tech veya .site uzantısını alabilirsin.
haklısın fakat teknolojiyi çok seviyorum belkide açacağım bir site ilerde gelir kaynağım olurHevesini kırmak istemem ama teknoloji sitesi açıp boşuna masraf yapmış olursun. Her gün açılan ve öylesine duran binlerce siteden ne fark olacak? Bu farkı bariz bir şekilde ortaya koysan bile hedef kitleye ulaşman çok zor.
Yolun açık olsun. Umarım başarırsın bizde gelir forum varsa orda yazarız.haklısın fakat teknolojiyi çok seviyorum belkide açacağım bir site ilerde gelir kaynağım olur
teşekkür ederim inşallahYolun açık olsun. Umarım başarırsın bizde gelir forum varsa orda yazarız.