İnternet Paketi Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SaTa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SaTa

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Ben evime internet bağlatmayı düşünüyorum ttnet.Fakat sizden fikir almak istiyorum;
Günde ortalama 3.5 saat facebookta ,
Eğer olursa Browser oyunlarından herhangi biri o da günde ortalama 1 saat en fazla 1.5 saat,
SDN forum ,
E-okul ,
Wındows 7 nin hava durumu haber başlıkları gibi eklentileri var onlar ,
Wındows7 güncelleştirmeleri,
Okul için modüllerim var onları indireceğim ara ara,
E-mail gönderme,

Şimdii Limitsiz bağlatamıyorum çünkü kabul edilmiyor ( aile tarafından ) Ben hangi paketi seçsem kotayı aşmam hangi paketi önerirsiniz ? Zaten sabah 08.00 de okula gidiyorum 16.15 te çıkıyorum hafta sonlarıda ders çalışıyorum bilgisayarı pek açamam.Önerilerinizi bekliyorum..

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 19:44 ----------

Yok mu yardım edecek biri

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
günde 1-1,5 saat flash oyun oynuyorsan limiti çabuk tüketirsin. oyun demek tarayıcının sürekli karşıdan yükleme yapması demek. ha 1 saat oyun oynamışsın ha 1 saat video izlemişsin. aynı sayılır. en azından ben böyle biliyorum. kotalı kullanan arkadaşlar bu konuda daha iyi bilgi verirler. ttnetin de limitsiz paketleri pahalı. ailen de haklı.

apartmanında varsa uydunet öneririm. ayda 29 liraya limitsiz tarifesi var. hızı 1 mb belki ama hiç değilse kota sorunun olmaz. dilersen kampanya varmış. 3 mb limitsiz interneti ilk 13 ay 29 liraya veriyorlar. kalan 11 ay 49 lira. 24 ay taahütlü.

http://www.uydunetteledunya.net/index.php?option=com_content&view=article&id=499&Itemid=138

SaTa

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Peki oyunları geçtim face te sadece mesajlaşma falan olsa video pek izlemem nadir izlerim yani böyle olsa ? Apartmanda daha öyle bir şey yok olsa zaten hemen geçeriz :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
o zaman 4 gb kota yeter sanırım. sana tavsiyem taahütlü abone olma. baktın beğenmiyorsun, kapatırsın. :)

SaTa

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Teşekkür ederim. Öyle yapalım olmadı kapatırız dediğin gibi ya komşudan alırız aslında ama internet paylaşımı yasak olduğu için yapamıyoruz .

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yasak ama kullanan bir sürü insan var. evleriniz yakınsa kablosuz da bağlanrsınız kimse anlamaz. :)

SaTa

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Eğer kural konmuşsa buna uymak gerekir.Çok kızarım böyle şeylere yani hiç tarzım değildir.Bunu kendime prensip edindim ya tam olsun yada hiç olmasın .

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaa bu devirdede kotamı olurmuş.. Bana sen şu kotalısın deseler ben bunu bana yapılmış bi hakaret olarak algılarım...:D Çok ayıp bişey bu zamanda kota yaa..:laugh: