İnternet Kafelerdeki Sistemler

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben evdeki bilgisayara 6-7 oyun yüklerken diskte ne kadar yer kalacak nasıl çalışacak diye hesap ediyorum oyunları lowdan biraz yüksek oynuyorum ama internet kafelerde bir kasada nerdeyse 30-40 tane oyun oluyor hepsi de high ta sorunsuz çalışıyor. Bunun için ayrıca programlar mı var yoksa kasaya ciddi para mı harcıyorlar.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Her bilgisayar kafelerde high açılmaz sistemi iyidir o yüzden açıyordur ayrıca bazı yerler senin gittiğin güzel yerdir buradaki kafelerde ana bilgisayardan dosya aktarıyor öyle oynuyorsun

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ayrıca adam zaten 2 disk oluşturuyor farzı mahal 500gb harddisk hadi diyelim 30'unu WİNDOWS'a yani c'ye bıraktı gerisi zaten oyunlara ayrıca ekran kartı orta seviye fakat FPS arttıracak şekilde ayarlanıyor.Yoksa öyle her bilgisayarda eski CSGO oynanabilir mi?Benim oynadığım bir cafe bilgisayarı vardı CSGO'da ne zaman çatışma yerine gelsem donma yapıyordu.:):(

KaramelliPC

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben evdeki bilgisayara 6-7 oyun yüklerken diskte ne kadar yer kalacak nasıl çalışacak diye hesap ediyorum oyunları lowdan biraz yüksek oynuyorum ama internet kafelerde bir kasada nerdeyse 30-40 tane oyun oluyor hepsi de high ta sorunsuz çalışıyor. Bunun için ayrıca programlar mı var yoksa kasaya ciddi para mı harcıyorlar.
Adamlar toptan 50 tane pc alinca baya bi indirim oluyor