İnternet Kablosunun Yanındaki Işık Kırmızı Yanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pvons
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar, henüz 1 ay önce toplanmış fakat kullanmaya vakit bulamadığım bilgisayarımı dün açtım fakat beyaz internet kablosunun takılı olduğu yerin yanında kırmızı bir ışık yanıyor ve bilgisayar internete bağlanmıyor. BIOS ayarlarına biraz baktım fakat çözümünü bulamadım. Format attım birşey değişmedi. Bilgisayardan anlayan birine göstermeden önce buraya yazmak istedim çözümünü bilen varsa anlatabilirmi lütfen :).... (Herşeyin doğru takılı olduğundan eminim)

Brknyld99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Eğer yeşil veya sari yaniyorsa ethernette sorun yok demektir. Ama kirmizi veya turuncu yaniyorsa, ethernet kartin havaya uçmuş olabilir

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
üç vakte kadar ethernet kartı alacaksın... Dark PCI Express Gigabit Ağ Kartı (DK-NT-PEGLAN)
dk-nt-peglan-disgorsel_01.jpg

Pvons

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başka bir çözümü yokmu acaba? bilgisayara fazla para harcamak istemiyorum şehir dışında olduğumdan dolayı.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
ağ ayarlarından ip adresi alıp almadığını kontrol et. ayrıca ethernet kartında arıza aramadan önce kullandığınız kablonun sağlam olup olmadığını kontrol edin.

serseri2017

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorun internette yavaşlama yapmaz fakat internetteki modem ayarlarını yani üyelik ayarlarını deiğiştiremezsin mesela akk yi kaldıramazsın