Ahmet Akyol
Öğrenci
İnternet sağlayıcımdan 10 mbps hızında internet hizmeti aldım fakat bu internet ile saniyede 1 mb indirme hızına çıkabiliyorum varmı bu durumu açıklayabilcek (AKK DOLMADAN)
Akk sonrası 5 olacakmış diyenler kim oluyor? Kesin bir bilgi yok diye biliyorum da ben.Benim hızım akk dolunca 300 kbps... Daha ayın 7'si kotanın yarısını kullanmışız artık şu kotalar arttırılsın. Gerçi akk sonrası düşürülecek hız 5 mbps olarak belirlenmiş diyorlar.
Kesin birşey demedim durum aldım arkadaşım söyledi başka forumlarda takılır kendisi orada görmüş kesinleşti filan dedi ama kaynak bulamadığım için kesin demiyorum.Akk sonrası 5 olacakmış diyenler kim oluyor? Kesin bir bilgi yok diye biliyorum da ben.
Anladım. Bu konu çıktığında bir çok site örneğin 5mbit olacak gibisinden haberler yapmıştı da, ondan kalmış olabilir o rakam akılda. Ama kesin değil yani.Kesin birşey demedim durum aldım arkadaşım söyledi başka forumlarda takılır kendisi orada görmüş kesinleşti filan dedi ama kaynak bulamadığım için kesin demiyorum.