craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
milattan önce açılmış saçma sapan bir konuyu neden hortlatıyonuz anlamam...
milattan önce açılmış saçma sapan bir konuyu neden hortlatıyonuz anlamam...
yaw ben fiberoptik kullanıyorum karşı tarafın hızına bağlı olarak indirme hızlanıyor ama ben daha 7mb/s üzerinde indirme yapamadım sen adsl ile nası oluyo bu anlamadım aylık 1500 lira boşunamı veriliyor
Flasgete gelene kadar cok program varsaten 2.0 dan sonra durakladılar yeni sürüm vermiyorlar piyasaya ama çince versiyonu 3 bilen geldi..
%600 Yalan![]()
tamamen reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum adamın zaten 2 mesajı avr biri bu lütfen konu kilit sayın moderetörlerflash-get ile dowloand'lar daha hızlı iste size link:http://www.programlar.org/download/flashget.html
aha bi tane daha. arkadaşım herkes biliyo. o yüzden bu saçma konu kilitlensin diyoruz...İnternet hızını % 600 arttırman imkansız. .
Şimdi sana has..... demek istiyorum.
6 tane indirme yöneticisini 1 dosya ile test ettim.
Teste göre:
İDM en yüksek 140a çıkabildi (İDM ile 350leri gördüğümü hatırlıyorum)
FDM en yüksek 131e çıkabildi
Flashget en yüksek 60a çıkabildi
True downloader 45te kaldı
Metaproducts Download Express en fazla 120ye çıkabildi
Orbit en yüksek 95e çıkabildi
Flashgeti deneme amaçlı kurmuştum ama gördümkü çok yavaş hiç denilen gibi hızlı indirmiyor windowsun kendi indirmesi ile aynı hızda indiriyor..
Ayrıca hiçbir program indirme hızını % 600 artıramaz.Ne yani normalde 50kbde indirdiğimiz dosyayı flashgetle 30mbdemi indiricez.Önüne gelen download yöneticisi görünce yok yüzde 500 yok yüzde 600 50kbde ineni demekki 30mbde indiriyor.
Şimdi sana BRAVO Demek istiyorum yazını okumadım sadece ilk kısmını okudumama olsun
![]()