Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğer siz windosdan aynı anda bi internet sayfasında bütün videoları seçseniz seçmez ama seçecek olsa
20 downlaod al seçseniz win size aacaip bir tıkanma ile beraber şaşırtıcı bir yükleme bitiş saati verir ama flaş gettde bu olmaz
flaş get de 20 downlaod all tıklasanız hepsini düzene koyar ööle indirir ve bölece hızlanmış olur
herhalde 10 yada 100mbitlik bağlantı olduğu varsayılarak bölye iddialar yapılıyor. O zaman gerçekten de tek parçalı indirme ile çok parçalı indirme arasında çok fark olmaktadır. Ama adsl de olmaz bu. Evde hep 107k de maksimum görüyorum.
sitenin kalitesine gore de değişiyor ama yha ztn mesela sıte yoğunsa 1 dk'lığı 20 dk da ındıre bılyon adamların gonderdiği veri hzıına gore de değişiyor yanı
kardeş benim 1024 ama 110 civarı genelde.fakat istikrarı yok bi bakıyorum 30 olmuş bi bakıyorum 130 olmuş
ama genelde yüksek
ve diğer programları bilmiyorum :S
idman : internet download manager adlı program çok hızlıdır ve her siteden maximum hızda veri indirebilirsiniz
ayrıca diğerleri maximum 10 parçaya bölüyor
16 parçaya bölen tek program budur