İnternet hızı artık % 600

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
1024 kbit hızımız var zaten 125 kbaytla max indiriyoruz(bazen 130 falan görüyorum nasıl oluyor anlamıyorum ama donanımsal olarak mümkün değil :D) 4 mbit lik bağlantısı olanlar bile anca bizim 4 katımız oluyor 6 kat nerden çıktı :D:D

efraim01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya cocuk bı konu acmıs samar oglanına donmus :D

su konuları acarken azcık mantıklı baslıkalr yazın ya ısı var gucu var ınsanın suraya gırıyor bırseyler ogrenmek ıcın sacma sapan konular baslıgını flashget dıye koysan ne olucakta bole baslık acıp fırcayıda yemıssın
hay agzına saglık atakan kardes

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ya hangi akla hizmetle internet 6 katına çıkar !!!
Böyle birşey olsa millet niye düşük hızdan şikayet etsin TT'a.

Flashget'in indirme mantığı ise dosyaları bölüp herbirini ayrı ayrı indirme esasına dayanır.
Örneğin indireceğiniz dosyanın bulunduğu server o sırada size atıyorum 20 kb/s ile indirmeye imkan tanıyorsa Flashget bu dosyayı 5 parçaya bölüp herbirini 20 kb/s ile indirmenizi sağlar.Böylece 20 kb/s ile indireceğiniz dosyayı flashget ile 100 kb/s ile indirmiş olursunuz.Ama internet sağlayıcınızın size verdiği hızı hiçbir şekilde aşma imkanınız yoktur.

Bu arada böyle saçma sapan bir konu açılıp herkesin bir ümit ile sazan gibi atlamasıyla konunun 18.000'den fazla okunmasıda işin asıl acı yönü.

cafgazhar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangisi daha çok parçaya bölerek indiriyorsa en hızlısı odur

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu konu sanırım SDN'nin en çok hortlayan konusu.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
kime göre 100% verilmiş kestirmek zor zaten bu yüzde verme olayı 56K dan kalma bi alışkanlık
56K zamanında sistemler o kadar hantaldıki en fazla 30KB ile indirme yapılabiliyordu (en azından benim win98 de) böyle durumlarda bu programları yükleyip bi yandan spamlanırken bi yandan hızlanıyorduk fakat günümüzde bunlara pek ihtiyaç kalmadı torrentler indirme yöneticileri gibi şeyler zaten veriyi doğrudan ip'den kendi araçları ile çekiyorlar. eskisi gibi windows araçları ile işleri yok pek zaten onlarda çok gelişti ie bile kendi çapında hızlı :whistling:

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bence orbitin üzerine yok :whistling:

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben flash get kullanıyorum suan 154 lere çıkabildi

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
ya cocuk bı konu acmıs samar oglanına donmus :D

su konuları acarken azcık mantıklı baslıkalr yazın ya ısı var gucu var ınsanın suraya gırıyor bırseyler ogrenmek ıcın sacma sapan konular baslıgını flashget dıye koysan ne olucakta bole baslık acıp fırcayıda yemıssın

Daha da dönecek gibi .

DeatheR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rapid premium hesabınız + firefox tarayıcı (flash got eklentili)nız varsa sıralayın linkleri orbite:whistling: o indirsin dursun bence arayüz olarak kullanılabilirlik olarak karışıklık yaratmayan kendinize göre tabiki o sizin için en iyisidir.Yani flash get %600 (imkansız ama:icon_-1:) indirme yapmanın yolunu bulmuşta orbit veya idm armutmu toplamış bence dediğim gibi hangisi sizi daha az yoruyorsa o iyidirsizin için.Bu indirme yöneticileri arasında ben pek fark görmüyorum indirme olarak benim için hepsi aynı ama arayüz ve diger seyler için bir sey soyleyemem.(nereye tıklarsan tıkla zırt pırt cıkıyorya flash get o yüzden hiç haz etmiyorum keretayı:icon_-1:)

mkbiksi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
%600 yalan dolanı bırakın bu başlık tuzakları, 1mbt ile en fazla 130 hızda iniyor, şimdi benim 750 ile indirmem gerek ama aynı 110 a ancak çıkıyor

yuh kardeşim ,biraz ufak at.

bemektar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok arkadaşlar hiç bir program hızlı indirmiyo gene aynı gene aynı

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
arkadaşlar bu tür programlar ancak maksimum hızda indirmeyi sağlar yani intenet sağlayıcısının verdiği hızı geçemez sadece bazı istisnalrda geçebilir oda sever bağlanırken, ondan sonra o hız normal düzene gelir, yani herşey bundan ibarettir :D

Roar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geceleri hızın %800'e bile çıktığı söyleniyo. :)

Roar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam başlığı açtığına açacağına pişman oldu. Vurmayın artık öldü. :)

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
böle programlar oldukca biz ttnet te çelmeyi takarız hee al bi mgabit kur bunu
öde sadece aylık 29 tl olsun bitsin vdsl çok gereksiz bu program varken :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...