İnternet hattını yeniletmek

JeansAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba 5 yıldır TTnet müşterisiyim. TTnet'in verdiği Huawei HG630a modemini kullanıyorum. Paketim ise 16 mbps 75 GB AKK. Eve ise 2-3 mbps geliyor ancak bu teorikte pratikte ise 1 mbps ile indiriyorum. 2 hafta önce binadaki komşu kendine yeni internet hattı çektirmiş kablolarla oynadıkları için bizimde internet 2 gün boyunca yoktu daha sonra düzeni bozuldu. Binamız 16 yıllık eski bir bina. Ben binanın girişindeki kutudan yeni internet hattı çektirsem eve bir faydası olur mu? Hangi tür kablo çektirmem lazım CAT5 veya CAT6. Modemimide bu vesileyle yenilemek istiyorum. İnternet hattını yenileten arkadaşlar bu konu hakkındaki tecrübelerini paylaşabilir mi cevaplarınızı bekliyorum.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Başka bayiye geçsen olmaz mı? VDSL olarak daha yüksek hızlara ulaşabilmek varken TTNET'te ne gerek varki baş ağrıtmaya

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Başka bayiye geçsen olmaz mı? VDSL olarak daha yüksek hızlara ulaşabilmek varken TTNET'te ne gerek varki baş ağrıtmaya
D
TTNET'in vermediği VDSL hizmetini diğerleri nasıl verecek?

JeansAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Türknetin sitesinden baktığımda hattımın en fazla 16 mbps desteklediğini söylüyorlar. Bu hız adsl içinmi geçerlidir yoksa vdsl içindemi durum böyledir.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Türknetin sitesinden baktığımda hattımın en fazla 16 mbps desteklediğini söylüyorlar. Bu hız adsl içinmi geçerlidir yoksa vdsl içindemi durum böyledir.

Kardeim vdslde nası alacan onu fiber vdsl diyoruz .

Emretoptaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turknet veya Turkcell, Öğrenciyim bazen gece 2-8 arası wifi şifremi kaldırıyorum yan dairedeki arkadaşım bağlanıyor download yaparken bugünece MB i görmemiş oda tt müşterisi :D