İnternet güvenliğinde bir Türk başarısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pupilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ABD'nin ilk ve tek Türk dergisi olan Turk of America, özel sayısının kapağını ABD’deki ikinci büyük Internet güvenlik şirketi Comodo’nun sahibi ve 700 çalışanı olan Melih Abdulhayoğlu’na ayırdı.

115820110129021207959.jpg

Derginin konuyla ilgili haberine göre, ABD’nin New Jersey eyaletinin Jersey City şehrinde kurulu Türk girişimci Melih Abdulhayoğlu’nun sahibi olduğu Comodo’nun dünya genelinde 700’ü aşkın çalışanı bulunuyor. Comodo, geliştirdiği anti-virüs programlarını kullanıcılara rakiplerinin aksine bedava sunuyor. Kurumsal müşterilerden elde ettiği geliri, kişisel kullanıcıların bilgisayar sistemlerini korumaya imkan tanıyan virus programlarının geliştirilmesine aktaran Abdulhayoğlu, güvenli Internet ortamı yaratılmadan bilgisayar dünyasının büyümesinin zor olduğuna inanıyor.

-TURK OF AMERICA DERGİSİ DELTA HAVAYOLLARINDA DAĞITILIYOR-

Turk of America Dergisi sekizinci yıl kutlamaları kapsamında Nisan 2010 tarihinde Sezen Aksu ile ABD konser turu düzenlemiş, Aksu Maryland, New Jersey ve New York’ta 8 bin aşkın hayranı ile buluşmuştu. Yaklaşık üç yıldır Delta Airlines’ın İstanbul-New York uçuşlarında da dağıtılan dergi, çıkardığı spesifik sayılar ile farklı konuları işliyor. Derginin işlediği konular arasında Türk Yahudiler, Enerji, Avrupa’daki Türkler, Dış Ticaret, California’daki Türkler, Amerika’daki Türk Doktorlar, New York Eyaleti Yatırım İmkanları gibi başlıklar yer alıyor.

kaynak

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
2 yıldır kullanıyorum son 1 yılı windows 7 de geçti yani gecen sene kurduğum windows 7 yi kullanıyorum hala henüz sistemime format atmadım herhangi bir virus tehlikesi yaşamadım comodo gerçekten harika bir antivirus ve firewall çözümü sahibinin Türk olduğunu yeni öğrendim gurur duydum

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Türk olması insana gurur veriyor gerçekten. melih beyin başarılarının devamını dilerim.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Comodo’nun henüz Türkiye ofisi yokken, ana üssü ABD'de olan ofisinde çalışan yazılım mühendislerinin kaçı Türk? Olaya Melih Beyin stratejik konumuna bakmak gerekiyor...

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Comodo yu ilk defa duydum. Sanırım daha çok okumalıyım :) Şimdi Türk diye çok memnun olduğum güvenli programından vazgeçemem, ancak Amerika'ya gidince dergisini alabilirim (tabi satılıyorsa)

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Hataylı işadamı, memleketlim miş ya

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
başarılar diliyorum........

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
CIS Gerçekten Çok Başarılı Bir AV Programıdır Uzun Zamandır Kullanıyorum Ve Çok da Rahatım !

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Hımm bu kadar övgü almış. Ben de bir deneyeyim CIS'i :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
CIS Gerçekten Çok Başarılı Bir AV Programıdır Uzun Zamandır Kullanıyorum Ve Çok da Rahatım !

Kullandığınız ürünün download adresleri varsa elinizde paylaşmanız mümkünmü ? Ürün okuduğum kadarıyla ücretsiz. Ücretsiz olduğu içinde link paylaşımı yasak olmaz sanırım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bedava olmasa kullanılacak AV degil kullanmasak inanicaz.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
En Başlarda Tıkladığınız Kullandığınız Programlar İçin İzin İster

Biraz Canınız Sıkılabilir Bu Olaydan Ama 15 Gün Dayanın Artık AV Programı Kullandığınız Uygulamaları Öğrenip Yeni Bir Protokol Oluşturmuş Olacaktır !

Sizin İsteğiniz Dışında Bir Port Açıldığı Zaman Veya Bir Uygulama Çalıştırıldığı Zaman Anında Haberiniz Olacaktır.!

Programı Kurduktan Sonra Etkili Bir Savunma İçin "Proaktiv Savunma" Yı Seçin