Internet Expolorer De Youtube Video Seyredemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan catli42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam sayin degerli arkadaslar benim sorum olacakdi sorum söyle windows 7 Internet expolorer youtube video seyredemiyorum siyah olarak kaliyor neden olabilir normalde bu sekilde sayfa aciliyor ama siyah ekran kaliyor mozila firefox da gösteriyor benim kendi bilgisayarimda gösteriyor ama arkadasin bilgisayarinda göstermiyor benim youtuba girdigim sayfa bu sekilde arkasinkinde bu sekilde sayfa cikiyor

123456gd.png

bu benimkisi oluyor youtube acilis sayfasi

alemedin.png

bu arkasinki hemen reklam sayfasi geliyor acaba bundan dolayimi acmiyor bu konuda yardimlarinizi görüslerinizi bekliyorum

selamlar saygilar

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Eğer Türkiye de yaşıyorsanız ikinizinde normal değil...
Arkadaşlar siz youtube direk girmiyorsunuz.. Sanırım bi yabancı server üzerinden giriyorsunuz... Ya da tarayıcınızda bi vekil sunucu var ya da bilgisayarlarınızda youtube a girmek için tuhaf bi program var hosts dosyasınızda tuhaf bi adres var... Hangisi???..

---------- Post added at 01:36 ---------- Previous post was at 01:30 ----------

İşte youtube...

grnt222.png

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam arkadasim evet ikimizde almanyadan ayni sehirde oturuyoruz ama anlamadigim su ben girebiliyorum problem yok arkadas internet expolorer aciliyor youtube yazdimi aciliyor ama videolarda hic bir haraketlik yok yani simsiyah host dosyasinida baktim ayni benimkisi gibi

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Simsiyah mı yoksa ikinci resimdeki gibi beyaz mı? Yani şöyle mi oluyor resimlerde beyaz videolarda siyah? Eğer böyleyse tüm internet tarama verilerini silerse düzelir...

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam usta aynen busekilde oluyor internet taramalarini felan sildim ama yinede olmadi

resimlerde sagdaki yerdekiler evet beyaz oluyor bazende x isareti oluyor baskada bir sey görünmüyor

333s.png

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Flash player i tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyin....

http://www.adobe.com/downloads/

Ayrıca shockwave player ide güncelleyin...

Evet bunları bir dene eğer flash player yüklü değilse göstermez, bir de şunlar var:

İnternet security programı, bir firewall varsa onu kapatıp dene. Bazen bunlar engel olabiliyormuş.

Dns ayarları da etkiliyormuş. Otomatikte değil ise otomatiğe getirip dene, eğer zaten otomatik alıyorsa o zaman elle bir dns adresi girmeyi dene.