selam sayin degerli ustalar benim bir sorum olacakdi sorum söyle bir arkasin bilgisayarinda gördüm system ise söyle windows 7 ultimate 64bit internet explorer 8 söyle yaziyor bu sayfa suan 80 dakika kilitlendi diye yaziyor bir türlü sayfa hep ayni yeri aciyor baska yeride acmiyor yani explorer baslangic sayfasi kitlenmis bunu nasil cözeriz acaba biraz internetde arasdirdim ama yazilanlarin yarisi orada yok yani regedit sen sonra HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Inte rnet Explorer\Control Panel
mesela bundan sonrasi yok gözükmüyor microsoft dan sonra internet explorer control panel yok neden acaba system 64 oldugundanmi yoksa hep böylemi acaba yada 64bit systemi kullanan arkadaslarda bakabilirler mesela ben kendiminken resim ekliyorum bende yok
mesela bundan sonrasi yok gözükmüyor microsoft dan sonra internet explorer control panel yok neden acaba system 64 oldugundanmi yoksa hep böylemi acaba yada 64bit systemi kullanan arkadaslarda bakabilirler mesela ben kendiminken resim ekliyorum bende yok