Internet Explorer Baslangic Sayfasi Kitlenmesi Sorunu

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam sayin degerli ustalar benim bir sorum olacakdi sorum söyle bir arkasin bilgisayarinda gördüm system ise söyle windows 7 ultimate 64bit internet explorer 8 söyle yaziyor bu sayfa suan 80 dakika kilitlendi diye yaziyor bir türlü sayfa hep ayni yeri aciyor baska yeride acmiyor yani explorer baslangic sayfasi kitlenmis bunu nasil cözeriz acaba biraz internetde arasdirdim ama yazilanlarin yarisi orada yok yani regedit sen sonra HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Inte rnet Explorer\Control Panel

mesela bundan sonrasi yok gözükmüyor microsoft dan sonra internet explorer control panel yok neden acaba system 64 oldugundanmi yoksa hep böylemi acaba yada 64bit systemi kullanan arkadaslarda bakabilirler mesela ben kendiminken resim ekliyorum bende yok

10294317.png

62896585.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam ben bunu yaptım ama yine değişmiyor başka nerede saklı olabilir o lanet internet adresi bir türlü silemiyorum

0wl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence içinde gerekli veriler yoksa chrome vb başka bir tarayıcıya geçiş yapılıp sorun kökten çözülebilir :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ie8 kuruluymuş. güncellemeyi deneyebilirsin. ie10 çıktı.
bide çok önemli veri yoksa windows özellikleri ekle kaldırdan ie yi kaldır sonra tekrar yükle.
yada program files e vs bak belki haberin olmadan bir toolbar vs yüklenmiştir. genelde bu toolbarlar yüzünden oluyor böyle şeyler.