Konuyu nereye açacağımı bilemedim, herhangi bir siteye giriş yaptığımda şifre kısmına şifreyi yazarken ilginç bir işaret çıkıyor ve ne olduğunu anlayamadım, sizde de aynı durum var mı ? Ekli dosyayı görüntüle 8993Ekli dosyayı görüntüle 8994
herhangi bir eklenti veya program yok yada program yüklemedim, bu sadece İE de oluyor, firefox da göremedim bu durumu. geçenlerde ie 10 yükledim ve yine geçenlerde gezinti.com hesabım bölümünü kurcaladım, şimdi tekrar bakıyorum gezinti.com a hesabım sekmesındekı bolum kapalı gorunuyor.Biri seni gözetliyor
Explorer in eklentilerine girip hepsini incele, bak bakalım şifre ve password ile ilgili bir eklenti kurulu mu?
Ya da sen lastpass tarzı bir program yükledin mi?
Sorun yok, bende de öyle![]()
"Göz işareti" diye adlandırdığın şey bende de var. IE10 ile ilgili bir durum sanırım.
ben Windows 7 kullanıyorumhocam o windows 8 geln bir ozellik dikkat edersen sistem arayuzundede sifrelerde cikiyor
ben Windows 7 kullanıyorum
Biri de çıkıp İlluminati esprisi yapmamış
IE10 ile gelen bir özellik mi o, yoksa IE9 güncellemesi mi çıktı?
IE10 özelliği.
IE'ye güncellemeyle yeni özellik gelse şaşardım.
Şaşırılacak bir şey yok. Diğer tarayıcılarda da sürüm numarası artınca yeni özellikler geliyor ve sürüm numarası artması güncellenmesi demek zaten.![]()
aynen dediğin gibi şifre görünüyor.O göze tıklarsan yazdığın şifreyi görebilirsin. Şifre yazarken nokta nokta görünmesinin yerine şifre görünür yani.![]()
Biri de çıkıp İlluminati esprisi yapmamış
IE10 ile gelen bir özellik mi o, yoksa IE9 güncellemesi mi çıktı?