Internet Explorer şifre hanesi sorunu

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Biri seni gözetliyor :)

Explorer in eklentilerine girip hepsini incele, bak bakalım şifre ve password ile ilgili bir eklenti kurulu mu?
Ya da sen lastpass tarzı bir program yükledin mi?

binyuz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biri seni gözetliyor :)

Explorer in eklentilerine girip hepsini incele, bak bakalım şifre ve password ile ilgili bir eklenti kurulu mu?
Ya da sen lastpass tarzı bir program yükledin mi?
herhangi bir eklenti veya program yok yada program yüklemedim, bu sadece İE de oluyor, firefox da göremedim bu durumu. geçenlerde ie 10 yükledim ve yine geçenlerde gezinti.com hesabım bölümünü kurcaladım, şimdi tekrar bakıyorum gezinti.com a hesabım sekmesındekı bolum kapalı gorunuyor.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
"Göz işareti" diye adlandırdığın şey bende de var. IE10 ile ilgili bir durum sanırım.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hocam o windows 8 geln bir ozellik dikkat edersen sistem arayuzundede sifrelerde cikiyor

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
O göze tıklarsan yazdığın şifreyi görebilirsin. Şifre yazarken nokta nokta görünmesinin yerine şifre görünür yani. :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Biri de çıkıp İlluminati esprisi yapmamış :)

IE10 ile gelen bir özellik mi o, yoksa IE9 güncellemesi mi çıktı?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
IE'ye güncellemeyle yeni özellik gelse şaşardım.

Şaşırılacak bir şey yok. Diğer tarayıcılarda da sürüm numarası artınca yeni özellikler geliyor ve sürüm numarası artması güncellenmesi demek zaten. :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Şaşırılacak bir şey yok. Diğer tarayıcılarda da sürüm numarası artınca yeni özellikler geliyor ve sürüm numarası artması güncellenmesi demek zaten. :D

Sürüm numarasının kökünden bahsetmiyorum. :)
Mesela Firefox 16.0'dan 16.1'de geçip özellik katıyor ya. IE'de böyle bir şey yok. İlla 9'dan 10'a geçecek ki gelsin 3-5 şey.

binyuz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O göze tıklarsan yazdığın şifreyi görebilirsin. Şifre yazarken nokta nokta görünmesinin yerine şifre görünür yani. :D
aynen dediğin gibi şifre görünüyor.

Biri de çıkıp İlluminati esprisi yapmamış :)

IE10 ile gelen bir özellik mi o, yoksa IE9 güncellemesi mi çıktı?

ilk başta bende öyle sandım :D acaba dedim ama re13el arkadasın mesajından sonra anlayabildim.

bu konuyu nasıl silebilirim yada kilitleyebilirim arkadaşlar ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Norton virüs kırıcı göz işaretinin biri veya birileri tarafından izlendiğinizi, şahsi her şeyinizin çalınıp kullanacağını söylüyor. Dikkat ederseniz şifrenizi de görünür hale getiriyor. Yani kötü niyetli bir saldırı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Norton virüs killer tarafından izlendiğimiz ve tüm bilgilerimizin çalındığını ve kötü niyetli bir saldırı olduğu ifade ediliyor. bende silemedim ama iyi bir hacker dan yardım alabilirsek o gözü yok edebiliriz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
$u konuya net bir aciklama getirilirse muazzam olur... o göz i$areti bir virüs ile bilgilerin ula$imini mümkün kilan bir durum mudur yoksa güncelemeden kaynakli bir durum mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var. bununla ilgili ne yapmalıyız. fikri olan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ondan bi sorun olmaz şifreni yazdıktan sonra ona basıyosun şifreni gösteriyor yani doğrumu yanlışmı yazdığını anlıyorsun