İnternet Explorer Kullanırken Sayfaların Ve Resimlerin Birbirine Girme SORUNU

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gösterdiğiniz kısım geçmişle ilgili asagıdaki resimdeki ayarı işaretlerseniz tarayıcı geçmişi kaydetmez dediğiniz kısımda da gorunmez deneyin cözülmezse buradan yazın
CxuLbgU.png
[/IMG]

onu zaten denemiştim ve de işaretli vaziyette ama geçmiş görünmüye devam ediyor

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
onu zaten denemiştim ve de işaretli vaziyette ama geçmiş görünmüye devam ediyor
Yukarıda resimde gösterdiğim seceneğin üzerinde sekmeler yazan kısıma tıklayın bir sayfa acılacak oradan yeni bir sekme acıldıgında acın kısmına tıklayın bos sayfa olarak değiştirin tamam'a tıklayın

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukarıda resimde gösterdiğim seceneğin üzerinde sekmeler yazan kısıma tıklayın bir sayfa acılacak oradan yeni bir sekme acıldıgında acın kısmına tıklayın bos sayfa olarak değiştirin tamam'a tıklayın

buda bir alternatif ama benim kastettiğim o yolladığım resimdeki arayüz halinde gizlenmesiydi emrah bey

yalnız internetimi çok hızlandırdı sizin tarifiniz

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
buda bir alternatif ama benim kastettiğim o yolladığım resimdeki arayüz halinde gizlenmesiydi emrah bey

yalnız internetimi çok hızlandırdı sizin tarifiniz
tarayıcı geçmişini ccleaner programıyla silemeyi deneyin tamamen silinir

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tarayıcı geçmişini ccleaner programıyla silemeyi deneyin tamamen silinir

yok gelmiş geçmiş hepsini sileyim demiyordum emrah bey geçmişin karşıma çıkmasını istiyordum o şekilde
tam hatırlayamıyorum belki de sizin tarif ettiğiniz şekildeydi yani başka bir alternatif yoktu sizin dediğiniz aynısıydı neyse yeni bir sorum var chrome'u yükleyin dediniz yükledimde ama Türkçe değil bütün ayarların hepsi ingilizce Türkçesi yok mu bunun?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
yok gelmiş geçmiş hepsini sileyim demiyordum emrah bey geçmişin karşıma çıkmasını istiyordum o şekilde
tam hatırlayamıyorum belki de sizin tarif ettiğiniz şekildeydi yani başka bir alternatif yoktu sizin dediğiniz aynısıydı neyse yeni bir sorum var chrome'u yükleyin dediniz yükledimde ama Türkçe değil bütün ayarların hepsi ingilizce Türkçesi yok mu bunun?
İngilizcesini indirmişsiniz sanırım yuklediğiniz chrome u kaldrin bu linkten bi daha yükleyin düzelir