İnternet Explorer Kullanırken Sayfaların Ve Resimlerin Birbirine Girme SORUNU

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar burada yeniyim sizden son zamanlarda dizüstü bilgisayarımda yaşadığım bir sorun hakkında yardım istiyorum özellikle uzun süreli bazen de normal kullanımda İnternet Explorer da açtığım sayfalar ve resimler birbirine giriyor acaba neden kaynaklanır? ve çözümü nedir? teşekkürler.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yetersiz anlatım. daha ayrıntılı bir anlatım yaparsanız yardımcı olabiliriz.

iyi forumlar.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Uyumluluk sorunundan dolayı ola bilir internet ayarlarından uyumluluk ayarlarına giriş yaparak tum siteleri uyumluluk görünümünde ac ı secerseniz düzelecektir yada girdiğiniz siteleri oraya eklerseniz düzelir internet explorer i bence mecbur kalmadıkca kullanmayın firefox chrome maxthon yandex opera gibi baska tarayıcılar kullana bilirsiniz diğer tarayıcılarda da aynı sıkıntıyı yasarsanız buradan yazın yardımcı olmaya calişalim ama mühtemelen aynı sıkıntı olmayacaktır diğer tarayıcılarda

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apotampkin internet explorer'ı kullanırken yazılar resimler birbirine karışıyor yani bozuluyor X'e basıp internet explorer'ı kapatınca düzeliyor tabi sonradan yeniden bozulduğuda olabiliyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Emrah bey 8.1 single language kullanıyorum sizin dediğiniz ayara girdiğimde Intranet sitelerini Uyumluluk Görünümü'nde göster zaten işaretli vaziyetteymiş Microsoft uyumluluk listelerini kullanda işaretli .. girdiğim siteleride oraya eklemedim ama eklemeyi deneyeceğim özellikle facebook kullanırken oluyor zaten birde her seferinde açılan kayıtlı 3 sekmem var acaba onlar sisteme ağır gelip bozulmalara mı yol açıyor ne dersiniz?... diğer tarayıcı kullanın önerinize gelince de zaten deniyordum ama işte internet explorer'a alışmışız her seferinde elimiz oraya gidiyor opera'yı deniyorum orada olmuyor diyebilirim..

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
apotampkin internet explorer'ı kullanırken yazılar resimler birbirine karışıyor yani bozuluyor X'e basıp internet explorer'ı kapatınca düzeliyor tabi sonradan yeniden bozulduğuda olabiliyor.

Emrah bey 8.1 single language kullanıyorum sizin dediğiniz ayara girdiğimde Intranet sitelerini Uyumluluk Görünümü'nde göster zaten işaretli vaziyetteymiş Microsoft uyumluluk listelerini kullanda işaretli .. girdiğim siteleride oraya eklemedim ama eklemeyi deneyeceğim özellikle facebook kullanırken oluyor zaten birde her seferinde açılan kayıtlı 3 sekmem var acaba onlar sisteme ağır gelip bozulmalara mı yol açıyor ne dersiniz?... diğer tarayıcı kullanın önerinize gelince de zaten deniyordum ama işte internet explorer'a alışmışız her seferinde elimiz oraya gidiyor opera'yı deniyorum orada olmuyor diyebilirim..
İnternet explorer da internet secenekleri bölümünde gelişmiş sekmesinin altında sıfırla seceneği var oradan tarayıcıyı sıfırlamayı deneye bilirmisiniz önceden yerimlerinizin yedeğini alın tamamen sıfırlayın tarayıcıyı sonucu buraya yazarsınız kolay gelsin

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İnternet explorer da internet secenekleri bölümünde gelişmiş sekmesinin altında sıfırla seceneği var oradan tarayıcıyı sıfırlamayı deneye bilirmisiniz önceden yerimlerinizin yedeğini alın tamamen sıfırlayın tarayıcıyı sonucu buraya yazarsınız kolay gelsin

sadece internet exlorerde mi oluyor bu? chrome vs aynı tepkiyi vermiyor mu ?

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

emrah bey onu da denemiştik bir değişiklik olmadı

sadece internet exlorerde mi oluyor bu? chrome vs aynı tepkiyi vermiyor mu ?

sadece internet explorer'da gibi diğerlerini o kadar uzun süre kullanmadım ama onlarda denk gelmedi

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
İnternet explorerde bazen boyle kronik sorunlar ola biliyor güncellemeyi denedinizmi windows update den onu deneyin ccleaner ile tamamen bi temizlik yaptırın sistemi yine düzelmezse sanırım tarayıcı değişmeniz gereke bilir

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet explorerde bazen boyle kronik sorunlar ola biliyor güncellemeyi denedinizmi windows update den onu deneyin ccleaner ile tamamen bi temizlik yaptırın sistemi yine düzelmezse sanırım tarayıcı değişmeniz gereke bilir

Emrah bey dediklerinizi harfiyen uyguladım 40'a yakın güncelleme varmış hepsini yükledim sonrada ccleaner ile de temizlik yaptım şuan her şey normal gözüküyor bozulma olmadı eğer olursa sizi buradan yeniden bilgilendireceğim ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun

not: internette ilkin hızlanma oldu şimdi de yavaşlık söz konusu dikkatimi ccleaner yükledikten sonra çekti bu sıkıntı.. birde size farklı bir soru daha soracağım bu forum sitesine her girdiğimde komut dosyasını durdur diye bir uyarı çıkıyor karşıma acaba bu neden oluyordur ve bu uyarının olmasını nasıl engellerim?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Emrah bey dediklerinizi harfiyen uyguladım 40'a yakın güncelleme varmış hepsini yükledim sonrada ccleaner ile de temizlik yaptım şuan her şey normal gözüküyor bozulma olmadı eğer olursa sizi buradan yeniden bilgilendireceğim ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun

not: internette ilkin hızlanma oldu şimdi de yavaşlık söz konusu dikkatimi ccleaner yükledikten sonra çekti bu sıkıntı.. birde size farklı bir soru daha soracağım bu forum sitesine her girdiğimde komut dosyasını durdur diye bir uyarı çıkıyor karşıma acaba bu neden oluyordur ve bu uyarının olmasını nasıl engellerim?
Bir sıkıntı olursa buradan yaza bilirsiniz, internet yavaslıgı modem kaynaklı da ola bilir modeminizi ara sıra kapatip biraz bekletip sonra tekrar acın ccleaner sadece temizlik yapar neti yavaslatacagını düşünmüyorum,komut durdurma hatasının ekran resmini ata bilireseniz yardımcı olmaya calişirim bir de ccleaner ile temizlik yaparken resimde gösterdiğim gibi işaretleyin kısımlari daha detaylı temizlik olmus olur
B69URTv.jpg
[/IMG]

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emrah bey ekran resmini nasıl atabilirim ki?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
emrah bey ekran resmini nasıl atabilirim ki?
Wİndwos pencere tusuyla PrntScr(klavyenin sağ üst kısmında olur genelde) tusuna aynı anda basaranız o anki ekran görüntüsü alınır resimlere kaydedilir otomatik win 8 sonrası bu sekilde oncesinde de windowsun ekran alintisi araci vardı onunla yapıyorduk

Bu linkten bu sorunu düzelti tıklayın micorosftun programını indirip deneye bilirmiziniz microsoft bu sekilde cozulecegini soylemiş

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wİndwos pencere tusuyla PrntScr(klavyenin sağ üst kısmında olur genelde) tusuna aynı anda basaranız o anki ekran görüntüsü alınır resimlere kaydedilir otomatik win 8 sonrası bu sekilde oncesinde de windowsun ekran alintisi araci vardı onunla yapıyorduk

Bu linkten bu sorunu düzelti tıklayın micorosftun programını indirip deneye bilirmiziniz microsoft bu sekilde cozulecegini soylemiş

Ekli dosyayı görüntüle 10422

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
sadece bu forum sitesinde ve her seferinde
İnternet secenekleri gelişmiş sekmesi altında Her komut dizisi hatası için bildirim göster işaretli mi sizde kontrol edin işaretliyse işareti kaldirip tamam a tıklayıp tarayıcıyı yeniden baslatın

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet secenekleri gelişmiş sekmesi altında Her komut dizisi hatası için bildirim göster işaretli mi sizde kontrol edin işaretliyse işareti kaldirip tamam a tıklayıp tarayıcıyı yeniden baslatın

emrah bey ne işaretli olarak nede işaretsiz söylediğiniz kısmı bulamadım 8.1'e göre tarif ediyorsunuz değil mi?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
emrah bey ne işaretli olarak nede işaretsiz söylediğiniz kısmı bulamadım 8.1'e göre tarif ediyorsunuz değil mi?
Evet windows 8.1 de var internet secenekleri gelişmiş sekmesi altında tarama kısmının altına bakın

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Açıklayıcı HTTP hata iletileri göster işaretliymiş onu kaldırdım birde az aşağısında Her komut dizisi hatası için bir hata iletisi işaretsizmiş ona da dokunmadım. ve uyarı çıkmaya devam ediyor..

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Açıklayıcı HTTP hata iletileri göster işaretliymiş onu kaldırdım birde az aşağısında Her komut dizisi hatası için bir hata iletisi işaretsizmiş ona da dokunmadım. ve uyarı çıkmaya devam ediyor..
Hangi antivürüs kullanıyorsunuz nette baktım biraz norton kullananlarda sanırım bi aralar boyle bir sorun cıkmıs ortaya sonradan güncellemeyle çözmüşler bu sıkıntı windows taki her hangi bir programdan dolayı da ola bilir ie onun için sıkıntılı biraz hata verip insanı kanser ediyor bilgisayarınızda java yüklü değilse yükleye bilirmisiniz güncel sürümünü

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi antivürüs kullanıyorsunuz nette baktım biraz norton kullananlarda sanırım bi aralar boyle bir sorun cıkmıs ortaya sonradan güncellemeyle çözmüşler bu sıkıntı windows taki her hangi bir programdan dolayı da ola bilir ie onun için sıkıntılı biraz hata verip insanı kanser ediyor bilgisayarınızda java yüklü değilse yükleye bilirmisiniz güncel sürümünü

özel bir antivürüs programı kullanmıyorum Emrah bey sanırım Microsoft koruyor javada yüklümüydü bilmiyorum ama yükledim yani o konuda gerekenleri yaptım birde az önce siteye girerken sorun çıkmadı dünkü ayarlamalar sonuç vermiş olabilir.. ama bir kere deneyim dedim bu sefer yine oldu...

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
İnternet secenekleri gelişmiş sekmesi altında alttaki resimdekiler gibi işaretli olması gerek ben diğer seceneği soylerken bunu unutmusum bi baka bilirmisiniz
IXAv9nv.png
[/IMG]

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bence farkli bir tarayıcı deneme zamanı geldi gibi

hakanarli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emrah bey size farklı bir soru daha soracağım eklediğim resimde görünen eski girdiğim siteleri göstermeyi nasıl engelleye bilirim ?

siteleri gizle diyor onu tıklıyorum gizliyor ama bilgisayarı kapatıp kullanmak için bir daha açtığımda yine gösteriyor yani tamamen engelleyemiyorum daha önce tamamen engelliydi ama sonradan ayarı bozuldu sanırımEkli dosyayı görüntüle 10509

Chrome kullanın sade kullanıslı hızlı sıkıntı yasamazsınız alişma konusunda da

tamam

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
emrah bey size farklı bir soru daha soracağım eklediğim resimde görünen eski girdiğim siteleri göstermeyi nasıl engelleye bilirim ?

siteleri gizle diyor onu tıklıyorum gizliyor ama bilgisayarı kapatıp kullanmak için bir daha açtığımda yine gösteriyor yani tamamen engelleyemiyorum daha önce tamamen engelliydi ama sonradan ayarı bozuldu sanırımEkli dosyayı görüntüle 10509

tamam

Gösterdiğiniz kısım geçmişle ilgili asagıdaki resimdeki ayarı işaretlerseniz tarayıcı geçmişi kaydetmez dediğiniz kısımda da gorunmez deneyin cözülmezse buradan yazın
CxuLbgU.png
[/IMG]