yengec
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
yaşasın firefox chrome explorer 99 çıkarsa bakarız
isterse 19 u çıkarsın forever firefox
tamamda kardeşimSana kesinlikle katılıyorum En az Chrome kadar hızlı ve kararlı, Firefox kadar kullanışlı bir tarayıcı olması böylece firefox ve chrome daha iyisini yapacaklardır :thumbup::clap:
ne alaka i6 varken bunalr varmıdı ?Firefox ve Chrome' den başkası hikaye.
o zaman linux kullanın windows hiç bir yazılımını kullanma ne bu düşmanlık ?bunu da ellerine yüzlerine bulaştırırlarsa bıraksınlar browser işini. ben artık microsoft'un browser çıkarmamasından yanayım ama 9 da baya atıp tutmuşlar dedikleri gibi çıkarsa karizmasını biraz toparlar explorer ama yine eski sürümlerde ki hatalar cirit atarsa sonunu hazırlar explorer.
ne alaka i7 den 2 kat daha hızlı i8 testlerini takip eti.e 8 için de aynı şeyleri söyleyip durdular ama pek de bir şey değişmedi. bekleyelim görelim.
ben opera mozilla safari chrome ve i8 kullanıyorum bu yaptırın tamamiyle yannış bir yorum biri yılların bir firması ve lisanslı bir firma digerleri gpu ile lisanslanmış bir browser i7 ile i 8 arasından farklı biraz kavyayabilirsen ne demek istedigimi anlarsın bundan 10 ay öncede aynı olay windows 7 işin dendi ve ve kimse guzel olmıycak ve yavaş oclak vistanın makyajlı hali dedi ne oldu şuanda satış larına bak ? millet habare win 7 geçiyor neden ?IE hiç kullanmıyorum. Sadece işletim sisteminin bana yüklediği bir zorunluluk olarak kalabalık yapıyor. Firefox eklentileri ile beraber bana yetiyor. Arada Opera da kullanıyorum. Chrome'a ise hiç güvenmiyorum. Güvenlik açısından araştırmasını yapabilecek kadar tarayıcı kültürüm yok ama, ben bunca hizmetine rağmen Google'a fazla araştırmaya meraklı(!) olduğu için pek sempati duymuyorum açıkçası. Hotmail, Yahoo ve G-mail e-posta hesaplarım var. aralıklarla bakıyorum. Ama bir gün dikkatimi bir şey çekti. Bir ay haftalık periyotlarla denedim. Hotmail ile Yahoo'da haftada en fazla 10'ar adet spam posta geliyorken, G-mail'de haftada 500'e yakın e-posta geliyor. Ben fazla e-posta kullanmadığım halde haftalık 500 spam postayı kim gönderiyor? Buradan kendimce yürüttüğüm fikir, Google mail benim E-posta hesabımı önüne gelene (ve mutlaka ticari amaçla) peşkeş çekmiş. Bu hesapça Google biraz şımarık ve bilgi toplamaya fazla meraklı gibi geldi. Ben ise kendi bilgisayarımdan, başkalarına bilgi sızmasını pek benimsemiyorum.
Tarayıcı olarak açık kaynak kodlu olamadıkça IE asla diğerlerini taklitten öteye geçemez. Zira kapasite olarak Microsoft'ta tarayıcı için 1 kişi kafa patlatıyorsa, Mozilla için en az 500 kişi kafa patlatıyor. Yani oran 1'e 500. İstediği motoru, istediği sistem kaynağını kullansın. Benim için artık pek değeri yok. Ve böyle içine dönük kaldıkça da bu değer değişmez.
tamamda kardeşim
chrome ve firefox aynı motoru kullanıyor sadece görselllik farklı
IE 9, WIN 7 gibi devrim olabilir; dikkat !!!
Setup duruyo artık ona bile ihtiyaç yok"-explorer'ın en çok neyini seviyorum biliyor musun?
-bilmiyorum neyini?
-mozilla'nın sitesine girip firefox'u indirmesini.
-haa evet.
:4:Setup duruyo artık ona bile ihtiyaç yok