Internet Explorer 8'i Keşfedin!

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Microsoft'un tekel oluşturmasıyla suçlanan Internet Explorer 8'i, bilinmeyen yönleriyle ele aldık. Sonuç itibariyle ortaya daha kullanışlı bir tarayıcı çıktı.

Microsoft, Internet Explorer 8'de bir önceki sürüme nazaran birçok değişiklik yaptı. Bu değişiklikleri tarayıcıyı kullana kullana zaman içinde öğrendik diyebiliriz. Fakat bazıları var ki Microsoft bile hiçbir yerde bahsetmedi. Bu yenilikler ile birlikte tarayıcının aslında ne kadar işlevsel olabileceğini bir de kendiniz görün.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Akhun abi bu incelemeyle pek bir alakası yok ama ben Media Center kullanıyorum. IE8 Türkçe olarak bizim sisteme henüz kurulamıyor. Türkçe paketi ne zaman çıkacak bir bilgin var mı?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Pek kullanmıyorum ie 8 ...:)

utku5959

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeni oturum özelliği de takdire şayan bi özellik. aynı anda bikaç farklı üyelikle forumlarda oturum açabiliyorsunuz. dosya menüsünden yeni oturuma tıklamanız yeterli. :)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yeni oturum özelliği de takdire şayan bi özellik. aynı anda bikaç farklı üyelikle forumlarda oturum açabiliyorsunuz. dosya menüsünden yeni oturuma tıklamanız yeterli. :)
güzel bir özellik evet ama ie kullanmıyorum aslında firefox eklentsi var mı o konuda bilen var mı? :)

mbitis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ie7 de 'bir sonraki oturumda bunları aç' yani kaydet çık vardı 8 de bulamadım? neden acep?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
YA arkadaşlar benim explorer de ilk açılışta ana sayfa GOOGLE yani geç geliyor internet hızından filan demeyin diğer tarayıcılarda şak diye geliyor... Sadece explorer de çok geç geliyor sebebi ne olaki...???