Internet Explorer 8, 24 Saat Hizmette

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Önceki sürümlere nazaran hayli yol kat eden Internet Explorer 8'in SmartScreen özelliği, kullanıcılara daha güvenli bir internet deneyimi sunuyor.

Microsoft'un internet tarayıcısı Internet Explorer 8'de yer alan SmartScreen özelliğini henüz duymadıysanız; kendisi kötü niyetli web sitelerini belirleyip, IE kullanıcılarını bu sitelerden uzak tutan bir hizmet. Özellikle sahte Facebook sitelerinin şu aralar hayli gündemde olduğu sanal alemde, Microsoft yetkililerinin açıklamalarına göre her gün 2 milyona yakın zararlı URL, SmartScreen tarafından tespit edilip engelleniyor.
smartscreen1259515064.png
,​
Eğer Internet Explorer'ın eski sürümlerinden birini kullanıyorsanız, Microsoft'un duyurduğu bu başarılı özellik ile son sürüme terfi etmek için artık bir sebebiniz daha var demektir.
:: Internet Explorer 8 kullanıyor musunuz?
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

53mih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İE +9u deneyeceğim. Ama İE 8 Mozilla kadar başarılı değil bence. SmartScreen konusunda da bilmiyorum güvenlimi acep...

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Kullanmıyorum.İnternet tarayıcısı olarak Opera tercih ediyorum

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Windows 7 olunca mecburen internet explorer 8 kullanıyorum ama genelde opera kullanırım...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arada sırada kullanırım... Nostalji olsun diye....

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arasırada ama genelde opera :D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Valla bu kadar yüklenmeyin ie ye :) Abartılan kadar kötü değil artık. Normal gezinti için ideal. Açıkçası ben firefox u sadece eklentileri için kullanıyorum. Chrome ise çok nadir kullanırım.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ayda yılda bir kere anca kullanıyorum.:D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ben sürekli IE kullanıcısıyım bir ara yanlışlıkla Firefoxa geçtim uzun dönem ama Windows 7 ve IE 8 ayrı oluyor.XP ve Vista döneminde sürekli Firefox kullandım.Ama Window 7 de en fazla 7 dakika kullanmışımdır Firefox u :D bence IE nin tek sorunu hız inşallah bu da IE 9 da hallucak.

Microsoft bugüne kadar IE de sadece hızı va'adetmemişti.IE 9 da hep hız konuşuluyor bu da demmekki MS tüm tarayıcıları hız konusunda geride bıraktım.

Edit=Söylenti ama Micorosft tarayıcıların GPU ile hızlandırılması konusunda patenti almış diyorlar.Ve patenti olduğu için diğer firmalar ne kadar verirse versin GPU ile hızlandırmaya izin vermiyeceklerini bildirdiler bana MS Türkiye den geldi bu söylenti ancak böyle bir şey olmaz diye tahmin ediyorum

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Tüm tarayıcılar sekme tarlasına dönünce mecburen kullanıyoruz :D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Edit=Söylenti ama Micorosft tarayıcıların GPU ile hızlandırılması konusunda patenti almış diyorlar.Ve patenti olduğu için diğer firmalar ne kadar verirse versin GPU ile hızlandırmaya izin vermiyeceklerini bildirdiler bana MS Türkiye den geldi bu söylenti ancak böyle bir şey olmaz diye tahmin ediyorum

İşte mikropsoft'un yaptığı en iyi şey bu ! Kendisi Apple firmasından, Mozilla/Firefox'tan çalar çırpar, çalıp çırptıklarını bütün dünyaya ilk kendisi yapmış gibi gösterir, üstüne üstlük birde bunların patentini alır, kendisinden başka hiç kimsenin kullanmasını da istemez. Gözünü toprak doyursun be ! Dünyanın başına bela mısın sen mikrop şey.