En Güvenlisi Internet Explorer 8!

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
insan daha başlığa bakınca gülmekten çatlıyor:D:D:D:D:D:D

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Internet explorer 8!i hiç sevmiyorum güvenli olabilir ama windows ınternet explorer 7 bundan daha iyi 8 devamlı hata veriyor windows 7'deki bütünleşik ınternet explorer 8'den bahsediyorum bunu değiştirmenin ınternet explorer 7'yi windows 7'ye yüklemenin bir yolu yokmu...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yorumlardan da anlaşılacağı üzere SDN'de doğru yolda gidiyor :)
Mikrofos yine halkın gözünde değer kaybetti bu açıklamayla... hiç kuracalamasalar win7 ile yapılan piyasa karizması çizilmicek :)

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ie nin güvenlik açısından bir çok sorunu varken nasıl güvenlik sebebiyle en iyi tarayıcı olan firefox u geçmiş

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Chrome'un alfasına bile ie'den daha çok güveniyorum. Testmiş, ben de inandım... :)

Firefox'un olduğu yerde ie güvenlikten bahsedemez bence...

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ahh şu fanboylar MS i iyi gösteren bir şey oldu mu niye bu kadar deliriyor insanlar. Tamam bende sevmiyorum adamları ama başka bir kurumun yaptığı bir testte öne çıktı diye bile "vurun kahpeye" diye saldırıyor millet. Ayrıca test İE iyi dememiş sadece malware ve phishing konusunda test etmişler. Öyle "ahanda MS reklam yapıyor" diye saldırmanın bir anlamı yok. Komik duruma düşüyorsunuz beyler :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Benim Windowsla ilgili hiç bir sorunum yok. Hatta bir çok platformda Windows ve Office i savunan biriyim.
Ama bana kalırsa iş tarayıcılara gelindiğinde IE ye söz düşmüyor. Evet IE 8 hem IE 7 ye göre çok daha hızlı ve daha işlevsel ama yine de Firefox veya Chrome un yanına bile yaklaşamaz bence.
Olay, illa Microsoft u karalayalım olayı değil, en azından benim için...Ayrıca böyle bir teste ve doğruluğuna insanın hiçte inanası gelmiyor.

yynss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
valla ben chrome kullanıom bugün de chrome 4 e yükselttim gayet memnunum:)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
internette adam gibi surf yapana ie 6, napster bile yeter..

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Peki Neden
Opera beta iken diğerleri tam sürüm.

Opera 10 Beta ise %1 ile malware testinin sonuncusu oldu.

AhmetNuri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox u birde NoScript ve Procon ve Adblock gibi babacan eklentiler ile denesinler bakalım.
Zaten 3.5 in 3.0 dan en önemli farkı kullanımda gelen yenilikler değil, Güvenlik ve Performans (Kalite) iyileştirmeleri. Yeni web teknolojileri desteklenmesi filan.