Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Internet explorer 8!i hiç sevmiyorum güvenli olabilir ama windows ınternet explorer 7 bundan daha iyi 8 devamlı hata veriyor windows 7'deki bütünleşik ınternet explorer 8'den bahsediyorum bunu değiştirmenin ınternet explorer 7'yi windows 7'ye yüklemenin bir yolu yokmu...
Yorumlardan da anlaşılacağı üzere SDN'de doğru yolda gidiyor
Mikrofos yine halkın gözünde değer kaybetti bu açıklamayla... hiç kuracalamasalar win7 ile yapılan piyasa karizması çizilmicek
Ahh şu fanboylar MS i iyi gösteren bir şey oldu mu niye bu kadar deliriyor insanlar. Tamam bende sevmiyorum adamları ama başka bir kurumun yaptığı bir testte öne çıktı diye bile "vurun kahpeye" diye saldırıyor millet. Ayrıca test İE iyi dememiş sadece malware ve phishing konusunda test etmişler. Öyle "ahanda MS reklam yapıyor" diye saldırmanın bir anlamı yok. Komik duruma düşüyorsunuz beyler
Benim Windowsla ilgili hiç bir sorunum yok. Hatta bir çok platformda Windows ve Office i savunan biriyim.
Ama bana kalırsa iş tarayıcılara gelindiğinde IE ye söz düşmüyor. Evet IE 8 hem IE 7 ye göre çok daha hızlı ve daha işlevsel ama yine de Firefox veya Chrome un yanına bile yaklaşamaz bence.
Olay, illa Microsoft u karalayalım olayı değil, en azından benim için...Ayrıca böyle bir teste ve doğruluğuna insanın hiçte inanası gelmiyor.
Firefox u birde NoScript ve Procon ve Adblock gibi babacan eklentiler ile denesinler bakalım.
Zaten 3.5 in 3.0 dan en önemli farkı kullanımda gelen yenilikler değil, Güvenlik ve Performans (Kalite) iyileştirmeleri. Yeni web teknolojileri desteklenmesi filan.