İnternet explorer 7 sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
slm arkadaşlar.benim bilgisayar da internet explorer 7 kurulu.ama bazı sitelere girdiğimde internet explorer çalışmayı durdurdu diye bi hata geliyor ,girdiğim bütün sekmeler kapanıyor ve sonra tarayıcı tekrar açılıyor.sorun eklentilerle ilgili gibi ama ne yapmalıyım sizce.explorer ı silip tekrar mı kursam yoksa flash player ı mı güncellesem? yardımlarınız için sağolun şimdiden..

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Sorunun tam olarak hangi sitede yada hangi işlemde gerçekleştiğini bulursanız daha rahat yardımcı olabiliriz. Yani birden bire durup duruken gerçekleşmiyor sanırım.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bırakın su IE leri artık kullanmayın her gün bi ie sorunu gelmeye basladı

cess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sorunun tam olarak hangi sitede yada hangi işlemde gerçekleştiğini bulursanız daha rahat yardımcı olabiliriz. Yani birden bire durup duruken gerçekleşmiyor sanırım.

sorunum şu şekilde oluyor.bir siteye girince hemen kapanmıyor tabi.örneğin mynet e giriyorum.içinde flash uygulaması gerektiren bir şeye tıkladığımda dediğim oluyor.veya netlog adlı siteye girince bu hemen kapanıyor.hatta shiftdelete' bile firefox dan giriyorum.aksi halde int. explorer dediğim şekilde çalışmayı durdurdu deyip kapanıyor.valla napacağımı bilmiyom.sorun explorer da mı yoksa adobe falsh player da mı anlamadım.