Internet Explorer 7 nasıl kaldırılır?

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Internet Explorer 7'yi yükledikten sonra bu programı silip tekrar Internet Explorer 6'ya dönebilir miyiz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Windows XP'de Internet Explorer 7'yi kaldırarak Internet Explorer 6'ya dönmek için

1. "Başlat"ı ve sonra "Denetim Masası"nı tıklatın.
  2. "Program Ekle veya Kaldır"ı tıklatın.
  3. İletişim kutusunun üst kısmındaki "Güncelleştirmeleri göster" seçeneğini işaretleyin.
  4. Listede kaydırma yapın ve çalıştırdığınız Internet Explorer 7 sürümünü vurgulayın, sonra da "Değiştir/Kaldır"ı tıklatın.
http://www.microsoft.com/turkiye/windows/ie/support/default.mspx

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabın için çok teşekkür ederim.

samich

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saolasın arıyodum ne zamandır

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internet Explorer'ın önemli bir özelliği yokmuş.Ben Firefox'dan daha iyi bir şey çıkardıklarını zannetmiştim.Tek olumlu yönü Hotmail sayfasını açarken Firefox'ta ie tab'ı kullanmama rağmen sayfa tam görüntülenemiyordu. Firefox'a devam.Selamlar

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Vista kullanıyorum vistada nasıl kaldırıcam?

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir sorum olacak diyor ki bu programı kaldırırsan şu şu şu programların çalışmasında sorun olacak diye bunu kaldırısam sorun olur mu

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Vista kullanıyorum vistada nasıl kaldırıcam?

Windows XP'de Internet Explorer 6'nın entegre geldiği gibi, Vista'da IE7 entegre geliyor. O yüzden kaldırmak mümkün olmuyor. Yani IE8 Beta'ya upgrade edebilirsin ama IE6'ya downgrade edemezsin :-) Belki vLite ile Vista kurulumunu özelleştirirken IE7'yi ordan çıkartabilrsin.