Lepidoptera
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Arkadaşlar ben yaklaşık 1-2 ay önce 1mb internet tarifemi 8mb'e kadar olan paketle değiştirmiştim ve kendimi bildim bileli internet download manager adlı programı kullanıyorum.Tarayıcı ile indirirken 90kb's idm ile 135kb/s .Buraya bir konuda idm hız resmini göstermiştim daha tarifemi değiştireli 2 gün olduğu vakit..940kb/s ile çekiyordum ve bazı üyeler bunun çok iyi olduğunu felan söylediler ve idm'ye güvendim.Sonra baktım ki bu tarife hakkında baya sorunlar var peki bende niye hiç sorun yok acaba diye düşündüm.Çünkü santrale olan mesafem 700m ona güvenerekten..Ve sakın ama sakın speedtest sitelerine bakmayın o tür siteler tam anlamıyla göstermiyor.Neyse fazla uzatmıyayım 700mb bir rar dosyasını down ederken gözlemliyeyim dedim.Hız 970kb/s gösteriyor ve 10dakika kaldığını gösteriyor.Ama bu 10 dakika nasıl 10 dakika.
10dk:40 Saniye kaldı diyor ama yaklaşık 5-10 saniye sonra 11:20 saniye kaldı diyor.Hız da hiç bir değişiklik yok ve bazen sürekli saniye yerinde sayıyor.10dakikada indirileceğini iddia eden idm 35dkda indiriyor.Yani idmye fazla güvenmeyin.Bu yazıyı okuduktan sonra idm ile down ederken saat tutun ve gözlemleyin eminim içinizde bu olayı yaşamış veya yaşayacak kişiler olduğuna eminim.,
Esen Kalın.
Ftp ile dosyayı tarayıcınız down etmeyi deneyin.
Eğer bazı down sitelerinde premiumunuz var ise onla deneyin yine tarayıcınızla ama ,idm ile ölçüp tartmak için.
Bu sorun TTnet'ten mi kaynaklı veya başka birşeymi anlayamadım.
10dk:40 Saniye kaldı diyor ama yaklaşık 5-10 saniye sonra 11:20 saniye kaldı diyor.Hız da hiç bir değişiklik yok ve bazen sürekli saniye yerinde sayıyor.10dakikada indirileceğini iddia eden idm 35dkda indiriyor.Yani idmye fazla güvenmeyin.Bu yazıyı okuduktan sonra idm ile down ederken saat tutun ve gözlemleyin eminim içinizde bu olayı yaşamış veya yaşayacak kişiler olduğuna eminim.,
Esen Kalın.
Ftp ile dosyayı tarayıcınız down etmeyi deneyin.
Eğer bazı down sitelerinde premiumunuz var ise onla deneyin yine tarayıcınızla ama ,idm ile ölçüp tartmak için.
Bu sorun TTnet'ten mi kaynaklı veya başka birşeymi anlayamadım.