İnternet baglatacağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Gençler şimdi Bakırköy tarafında bildiğiniz en iyi internet sağlayacısı nedir bilginiz var mı? Hem ucuz hem kaliteli diyeceğiniz tarzdan mesela?

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Önerim, bakır kablo altyapınız var ise TürkNet, yok ise Superonline olacaktır... Diğer firmalardan çok daha iyi hizmet anlayışları bulunmakta...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bu TürkNette telefona gerek var mı? Hiç bulaşmayı istemem şahsen.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Pekala yarın arar sorarım konuyu. Süperonline epey pahalı duruyor. Türknette görünüşe göre epey yeni, tam emin değilim. Birde ayrıca cidden telefona ayrı para vermek istemiyorum, aynı paraya gelir süperonline ile.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Turknet Çok iyi tercih olacaktır sitesine girip ev telefonunuzu girin size sunulacak internet hizmetini öğrenebilirsiniz

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Pekala yarın arar sorarım konuyu. Süperonline epey pahalı duruyor. Türknette görünüşe göre epey yeni, tam emin değilim. Birde ayrıca cidden telefona ayrı para vermek istemiyorum, aynı paraya gelir süperonline ile.
Sanırsam 59,99 TL telefon ile birlikte... Yetkililere sormakta fayda var.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Zaten o telefon hizmetini Turk Telekomdan alıyorlar diye biliyorum onların hatlarını kullanıyorlardı

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Gençler bizim bina bayağı eski, hemde epey eski. Bağlatmış olan arkadaşların hikayelerini dinledim de çoğunluğu kabloyu falan kendileri yaptırmış, modemi de piyasadan almışlar. Benim cidden uğraşacak vaktim yok. Bizim binada sistemin tamamlanıp tamamlanmadığını nereden bilebiliriz? Ayrıca modem var mı? Uğraştırmasınlar versinler modemimizi.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
TürkNet şu an cozutmuş gibi gözüküyor.
Çok fazla müşteri aldılar ve altyapıları buna müsait değil.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Gençler bizim bina bayağı eski, hemde epey eski. Bağlatmış olan arkadaşların hikayelerini dinledim de çoğunluğu kabloyu falan kendileri yaptırmış, modemi de piyasadan almışlar. Benim cidden uğraşacak vaktim yok. Bizim binada sistemin tamamlanıp tamamlanmadığını nereden bilebiliriz? Ayrıca modem var mı? Uğraştırmasınlar versinler modemimizi.

Hangi bayiden bağlatırsan bağlat o hatlar yenilenmediği sürece düşük hizmet alıcaksın modemini yenileyebilirsin http://www.vatanbilgisayar.com/ bu modemi tercih edebilirsin Turknet evine verdiği hizmeti öğrendin mi? onların vereceği modemden beklentinizin altında olma ihtimali yüksek her yerde böyle
--- Gönderi Güncellendi ---

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Henüz değil. Telefon kapalıydı. Merkezleri de tee gayrettepede. Gideni seküyorlar bu saatte. Yarın bakarım da öğrendiklerime göre pek de parlak değil türknetin hali. İki yıl sonra falan bulaşmak daha mantıklı sanırım.

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Henüz değil. Telefon kapalıydı. Merkezleri de tee gayrettepede. Gideni seküyorlar bu saatte. Yarın bakarım da öğrendiklerime göre pek de parlak değil türknetin hali. İki yıl sonra falan bulaşmak daha mantıklı sanırım.
Uğraşamam ve altyapım var derseniz, Superonline derim... Zira çok memnunum.