- Reaksiyon puanı
- 2,285
Gençler şimdi Bakırköy tarafında bildiğiniz en iyi internet sağlayacısı nedir bilginiz var mı? Hem ucuz hem kaliteli diyeceğiniz tarzdan mesela?
Yalın internet oluyor diye biliyorum... Siz yine de bir bakın ve sorun:Bu TürkNette telefona gerek var mı? Hiç bulaşmayı istemem şahsen.
Sanırsam 59,99 TL telefon ile birlikte... Yetkililere sormakta fayda var.Pekala yarın arar sorarım konuyu. Süperonline epey pahalı duruyor. Türknette görünüşe göre epey yeni, tam emin değilim. Birde ayrıca cidden telefona ayrı para vermek istemiyorum, aynı paraya gelir süperonline ile.
Gençler bizim bina bayağı eski, hemde epey eski. Bağlatmış olan arkadaşların hikayelerini dinledim de çoğunluğu kabloyu falan kendileri yaptırmış, modemi de piyasadan almışlar. Benim cidden uğraşacak vaktim yok. Bizim binada sistemin tamamlanıp tamamlanmadığını nereden bilebiliriz? Ayrıca modem var mı? Uğraştırmasınlar versinler modemimizi.
Uğraşamam ve altyapım var derseniz, Superonline derim... Zira çok memnunum.Henüz değil. Telefon kapalıydı. Merkezleri de tee gayrettepede. Gideni seküyorlar bu saatte. Yarın bakarım da öğrendiklerime göre pek de parlak değil türknetin hali. İki yıl sonra falan bulaşmak daha mantıklı sanırım.
Muhtemelen öyle yapacağım. Hani türknet şu sıralar biraz fiyasko gibi duruyor. İki yıl sonra kıvamına gelir.Uğraşamam ve altyapım var derseniz, Superonline derim... Zira çok memnunum.
Kesinlikle... Altyapıları biraz yetersiz gibi şuan. Daha pek yaygın değil...Muhtemelen öyle yapacağım. Hani türknet şu sıralar biraz fiyasko gibi duruyor. İki yıl sonra kıvamına gelir.