- Reaksiyon puanı
- 6,870
Biri fadime yi mi çağırdıEvde oyuncak bebeğin varsa birlikte izleyin daha guzl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boydan :b
Biri fadime yi mi çağırdıEvde oyuncak bebeğin varsa birlikte izleyin daha guzl
XUCKSBHASJBiri fadime yi mi çağırdı
Cuguli'nin neyi oluyo bu ?Biri fadime yi mi çağırdı
O zamanlar çok ucuzdu açlzlasşşaşs bebeklik örgü işlerimi giydirdim önceden ruj sürdüm kulağına küpe taktımXUCKSBHASJ
Sesli güldüm Allah kahretmesin seni dhjcnsbxskO zamanlar çok ucuzdu açlzlasşşaşs bebeklik örgü işlerimi giydirdim önceden ruj sürdüm kulağına küpe taktım
Saçları çok güzel kokuyor jelibon ve marşmellow gibiSesli güldüm Allah kahretmesin seni dhjcnsbxsk
Mazoşist,psikopatSaçları çok güzel kokuyor jelibon ve marşmellow gibi.
Çöpe at tipi annabellaya benziyor .dSaçları çok güzel kokuyor jelibon ve marşmellow gibi
Mazoşizmin anlamını biliyon mu sen bence birdaha bak ?Mazoşist,psikopat
aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı verilmesinden hoşlanan (kimse).Mazoşizmin anlamını biliyon mu sen bence birdaha bak ?
Ben de tam onu diyecektim ?aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı verilmesinden hoşlanan (kimse).
Bebeğe neler yapmışsınBen de tam onu diyecektim ?
Dudağına oje sürdüm gözünün etrafına kırmızı tükenmez kalemle geçtim kulağını deldimBebeğe neler yapmışsın
Dudağa oje ??Dudağına oje sürdüm gözünün etrafına kırmızı tükenmez kalemle geçtim kulağını deldim
Evet ?Dudağa oje ??
Ruj olmasın oEvet ?
Ruj hemen çıkıyor ama oje öyle miRuj olmasın o
Ne?Ruj hemen çıkıyor ama oje öyle mi
3 yıl geçti hala çıkmamış
Chucky bölüm 116
Ya neden öyle diyorsunuz babam ilk aldığında nasıl sevinmiştim ya zamanla birazcık makyaj yaptık yani ne çok mu olmuş ?Chucky bölüm 116
Ya neden öyle diyorsunuz babam ilk aldığında nasıl sevinmiştim ya zamanla birazcık makyaj yaptık yani ne çok mu olmuş ?
sad but true :/Ben bu palyançolardan oldum olası hep korkmuşumdur. ? bilmiyorum korkunç gözüküyorlar.
Benimki daha güzel bi kere
tamam tamam bişey demedimBenimki daha güzel bi kere
Olur sana selamı var bu arada.tamam tamam bişey demedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fadimeyle iyi eğlenceler
Sende ona selam söyle yanıma yaklaşmasın yeter kaçr giderim buralardan yoksaOlur sana selamı var bu arada.
Olur söylerim ama bu onu biraz üzer ?Sende ona selam söyle yanıma yaklaşmasın yeter kaçr giderim buralardan yoksa