emirhanvrl81
Asistan
Arkadaşlar şu internetteki palyaço fotoğrafı var ya onu profil yaptım instadan en fazla ihlal yerim diye düşünüyodum direk hesabım gitti nasıl geri alabilirim 5 senelik hesap ?
Desteğe başvurun SDN videosunda var.Arkadaşlar şu internetteki palyaço fotoğrafı var ya onu profil yaptım instadan en fazla ihlal yerim diye düşünüyodum direk hesabım gitti nasıl geri alabilirim 5 senelik hesap ?
Öyle yapıcam zaten de geçerli bir sebep lazım instgrama karşı kendimi savunmam lazım savunmamı haklı bulmazsa açmaz hesabımıDesteğe başvurun SDN videosunda var.
Hesabım çalındı dersin.Öyle yapıcam zaten de geçerli bir sebep lazım instgrama karşı kendimi savunmam lazım savunmamı haklı bulmazsa açmaz hesabımı
hangi fotoğraf çok merak ettimArkadaşlar şu internetteki palyaço fotoğrafı var ya onu profil yaptım instadan en fazla ihlal yerim diye düşünüyodum direk hesabım gitti nasıl geri alabilirim 5 senelik hesap ?
İnternete konu başlığındaki yazıyı yaz çıkar hattahangi fotoğraf çok merak ettim
o fotoğrafa baktım ve kendimi kötü hissediyorum. kötü hissediyorum
Bana neden normal bi fotoğraf gibi geldiKeşke bakmasaydım ben oyuncak bebekden korkan adamım çok kötü hissediyorum bakmayın siz
ben de merak ettim.hangi fotoğraf çok merak ettim
etme moralin bozulur ben baktım sen bakmaben de merak ettim.
nasıl ya ?etme moralin bozulur ben baktım sen bakma
bana göre kötü ben böyle oyuncaklardan palyaçolardan korkan biriyim istiyosan bak ama suç benim değilnasıl ya ?o kadar mı kötü ?
palyaçolardan oyuncaklardan korkmam ama böyle dediğiniz için tırstımbana göre kötü ben böyle oyuncaklardan palyaçolardan korkan biriyim istiyosan bak ama suç benim değil![]()
benim fobim var böyle konulara içimi bi anda huzursuzlaştrıyor böyle şeylerpalyaçolardan oyuncaklardan korkmam ama böyle dediğiniz için tırstım![]()
ben de merak ettim.
Bana neden normal bi fotoğraf gibi geldi
Hesabım çalındı dersin.
Neden kaşınıyorsunuz anlamıyorum ki. Yapmayın işte arkadaşım zor mu?