Soru İnstagram Ve Gmail Hesabıma Giremiyorum Ne Yapmam Lazım?

Tarih Sevdalısı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba soruma en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum. Telefonu mu sıfırladım instagrama girmek için gmail adresim gerekiyor ama gmail hesabında yeterince bilgi sağlamadınız diyor ne yapmam lazım?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
913
Yeterli bilgi sağlayamadınız derken şifre ile alakalı bir sorun mu ?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
913
Evet şifremi kaydettigimi zannediyordum kaydetmemisim meğerse
Google’den gmail açın şifremi unuttum bölümüne tıklayın ardından resimler çıkacaktır.Eğer hangi resmi seçtiğinizi biliyorsanız o resime tıklayın karşınıza şifre yenileme sayfası çıkacaktır.Eğer resmi hatırlamazsanız o zaman HESAP KURTARMA ile cep telefonunuza yada kayıtlıysa başka Mail adresinize kurtarma kodu yada linki İsteyerek açabilirsiniz.

Kurtarma kodu veya linki geldikten sonra sizi yeniden şifre değiştirme sayfasına yönlendirir orada yeni şifreyi belirleyip devam edersiniz.

Yok bunların hiçbirisi tutmazsa o zaman yeni bir Mail hesabı açmak durumundasınız

Tarih Sevdalısı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Google’den gmail açın şifremi unuttum bölümüne tıklayın ardından resimler çıkacaktır.Eğer hangi resmi seçtiğinizi biliyorsanız o resime tıklayın karşınıza şifre yenileme sayfası çıkacaktır.Eğer resmi hatırlamazsanız o zaman HESAP KURTARMA ile cep telefonunuza yada kayıtlıysa başka Mail adresinize kurtarma kodu yada linki İsteyerek açabilirsiniz.

Kurtarma kodu veya linki geldikten sonra sizi yeniden şifre değiştirme sayfasına yönlendirir orada yeni şifreyi belirleyip devam edersiniz.

Yok bunların hiçbirisi tutmazsa o zaman yeni bir Mail hesabı açmak durumundasınız
İnstagram hesabımda içerik üretiyordum en azından onu nasıl kurtarabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gmail ve içerik ürettiğim instagram hesabımı çalarak kurtaramazmışım?

Son düzenleme:

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,795
???

Telefonu sıfırladıysan tekrar yeni mail adresi isteyecek. Eski adresini yaz. Şifreni unuttuysan sana telefon numarana kısa mesaj gelecek. Veya varsa kurtarma e-mail'in oraya gönderecek.

Panik yapmadan, google talimatlarını dikkatle okuyarak uygyla.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
913
İnstagram hesabımda içerik üretiyordum en azından onu nasıl kurtarabilirim?

Gmail ve içerik ürettiğim instagram hesabımı çalarak kurtaramazmışım?
Kardeşim google talimatlarını uygulaman gerek çok kez başıma geldi yukarıda söyledim ya telefonuna SMS gelecek yada varsa kurtarma e Mail’in ile kurtaracaksın yoksa yeni bir Mail hesabı açacaksın

???

Telefonu sıfırladıysan tekrar yeni mail adresi isteyecek. Eski adresini yaz. Şifreni unuttuysan sana telefon numarana kısa mesaj gelecek. Veya varsa kurtarma e-mail'in oraya gönderecek.

Panik yapmadan, google talimatlarını dikkatle okuyarak uygyla.
Arkadaşımıza İlk yorumumda söyledim detaylı anlattım da ama neyse