RadamelFalcao
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaslar instagram messenger kullanamıyorum. Guncellememe ragmen hala direct kullaniyorum. Nasil messenger kullanirim? Lutfen yardim edin!
Instagram direct kullanıyorum hala ama messenger kullanmak istiyorum. İnstagram'ın son güncellemesini kullanıyorum. Emin olmak için silip tekrar bile yükledim ama olmuyor. Nasıl messenger'a geçiş yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.Konuyu biraz daha açar mısınız?
Yardımcı olur musunuz hanımefendi lütfenKonuyu biraz daha açar mısınız?
instagram ile mesenger birleşmiş yani dm atmanız mesenger sayılıyormuşArkadaslar instagram messenger kullanamıyorum. Guncellememe ragmen hala direct kullaniyorum. Nasil messenger kullanirim? Lutfen yardim edin!
Başkasında messenger dan atmışım gibi gözüküyor ama ben hala direct kullanıyorum ve bazen sorunlar yaşanabiliyor. Mesela bazen gönderdiğim mesaj ve video iletilmiyor.instagram ile mesenger birleşmiş yani dm atmanız mesenger sayılıyormuş
kaynak Messenger ve Instagram Mesajları resmi olarak birleşti
baştan alalım drect ile messenger birleşmiş o yüzden messenger dan yazmışsınız gibi görünüyorBaşkasında messenger dan atmışım gibi gözüküyor ama ben hala direct kullanıyorum ve bazen sorunlar yaşanabiliyor. Mesela bazen gönderdiğim mesaj ve video iletilmiyor.
Kardeşim bunu ben nasıl messenger yapacağım. Başkalarında böyle değil.baştan alalım drect ile messenger birleşmiş o yüzden messenger dan yazmışsınız gibi görünüyor
instagramı silip birdaha yükleyin bir hata olmuş olmalıKardeşim bunu ben nasıl messenger yapacağım. Başkalarında böyle değil.
Denedim fakat olmuyorinstagramı silip birdaha yükleyin bir hata olmuş olmalı
hala anlamadım tek istediğiniz şey o sembolün değişmesi mi?Denedim fakat olmuyor
Bazen mesajlar gonderilmiyor bu yuzdenhala anlamadım tek istediğiniz şey o sembolün değişmesi mi?
Telefonumdan başka hesaplara girdigimde messenger olarak gozukuyor ama kendi hesabimda boyle bir sorun var iste.hala anlamadım tek istediğiniz şey o sembolün değişmesi mi?