İnsanlarla iletişim hakkında

İletişimde hitap sizin için hayati önem taşır mı?

• Kullanılan toplam oy
    27

ayhn011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhabalar,
Biz iletişimcilere, iletişim fakültesinde öğretilen ilk şey; "Medeniyet ayrıntıdadır" prensibidir.
Sadece yeni tanışılan biriyle nasıl iletişim kurmamız gerektiği hakkında birkaç haftalık eğitimler alırız.
Bunlar elbette profesyonel olan bizlere yönelik olduğu için bu kadar ayrıntılıdır. Ancak, iletişim gerçekten önemli ve sağlıklı iletişimler kuramamak insanları psikolojik olarak olumsuz etkilemekte. Sağlıklı iletişim kurmak tam olarak bu bileşenlerden oluşmaktadır.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Merhabalar,
Biz iletişimcilere, iletişim fakültesinde öğretilen ilk şey; "Medeniyet ayrıntıdadır" prensibidir.
Sadece yeni tanışılan biriyle nasıl iletişim kurmamız gerektiği hakkında birkaç haftalık eğitimler alırız.
Bunlar elbette profesyonel olan bizlere yönelik olduğu için bu kadar ayrıntılıdır. Ancak, iletişim gerçekten önemli ve sağlıklı iletişimler kuramamak insanları psikolojik olarak olumsuz etkilemekte. Sağlıklı iletişim kurmak tam olarak bu bileşenlerden oluşmaktadır.
Merhabalar
Konuşalım çok resmi de güzel de konuşalım bunda sorun yok sorun şurda öyle tipler var ki müşteri gelir para kokusu alırlar güzel konuşur dikkat ederler ama gidince arkasından konuşurlar elemanlarını milletin önünde yerin dibine sokarlar.Bişey olur her zaman müşteri haklıdır.Düzgün konuşur ama insan olamamıştır o kişi yani kalbi temiz değil.Komik olan böyle insanların benim konuşma tarzımı beğenmemesi önce adam olacaksın konuşmak zor değil çünkü ?

ayhn011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kişisel fikirlerinizdir, olabilir elbette.

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,378
Merhabalar
Konuşalım çok resmi de güzel de konuşalım bunda sorun yok sorun şurda öyle tipler var ki

(müşteri gelir para kokusu alırlar güzel konuşur dikkat ederler ama gidince arkasından konuşurlar elemanlarını milletin önünde yerin dibine sokarlar.Bişey olur her zaman müşteri haklıdır.Düzgün konuşur ama insan olamamıştır o kişi yani kalbi temiz değil).Komik olan böyle insanların benim konuşma tarzımı beğenmemesi önce adam olacaksın konuşmak zor değil çünkü ?

bu bahsettiğin karakterde insanlardan var,Biride şu an başımızda,seni gayet iyi anlıyorum,bu insanlar kendi egolarını tatmin etmek,ezikliklerini kapatmak için her şeyi yaparlar,en büyük zevkleri,çalışanın morali bozuksa,yada bozuldu mu zevk alırlar ,yüzleri tebessümle dolar,onun gibilerinin yanında ,neşeli,kendine güvenen kişilik sergilediğinde,ölümden bahsettiğinde tuz gibi dağılırlar.

ayhn011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Çok haklısınız, ancak şöyle bir şahsi fikrimi paylaşmak istiyorum. Bir patrona zamanını maaş karşılığında satmak zaten insan psikolojisine aykırı bir durum. Dolayısıyla, sizler gibi zor şartlarda çalışan arkadaşlarıma sabır diliyorum.