MG4446
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,257
İngilizcemi nasıl gelistirebilirim?
Oyun oynamaktanİlgi alanların neler? Ne yapmaktan hoşlanırsın?
Ama pc yok oynayamiyorumİlgi alanların neler? Ne yapmaktan hoşlanırsın?
Ilgi alanima gore degilde hangi sekilde gelistirebilirimİlgi alanların neler? Ne yapmaktan hoşlanırsın?
Herhangi bir temelin var mı? Seviyeni belirleyen bir sınava girdin mi? Seviyen nedir? Diğer bir şey de amacın ne? Ne için geliştirmek istiyorsun?
Canli olarak mi anlatiyor ordaReklam amaçlı değil Cambly alabilirsin deneme dersi felan var bakar öğrenirsin çok etkilidir.
evet bireysel direk ingilizce konuşarak.11 e gidiyorum pilotaj okumak istyorum inşallah. Orda gerekli oldugu icin simdiden temel atmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Canli olarak mi anlatiyor orda
Onun icin ya pc ya telefon gerekir pc yok telefon da cok kötü girememevet bireysel direk ingilizce konuşarak.
Sadece kelime mi ogretiyor yoksa grammer varmiAnladım duolingo kullanabilirsin eğlenceli ve eğiticidir.
Anladığım kadarıyla eğitiminiz az o yüzden sizin muhakkak canlı bir hocayla eğitim almanız şart özellikle de pilotaj istiyorsanız.Sadece kelime mi ogretiyor yoksa grammer varmi
Peki simdi mi almaliyim (11.siniftayim) yoksa universitede miAnladığım kadarıyla eğitiminiz az o yüzden sizin muhakkak canlı bir hocayla eğitim almanız şart özellikle de pilotaj istiyorsanız.
Onun icin ya pc ya telefon gerekir pc yok telefon da cok kötü giremem
Tavsiyen icin TeşekkürlerTelefon için duolingo ve Wordbit uygulamalarını öneririm. sanırım telefon özelliği kötü olsa bile çalışır. Bana da buradan arkadaşlar önermişti bu uygulamaları kelime hazinemi ve telaffuzumu geliştirmeye başladı. Bunun dışında ders alma olanağın yoksa yardımcı kitaplar kalıyor geriye. Bir de benim gibi film ve dizi izlemeyi seviyorsan filmi önce İngilizce dublaj Türkçe altyazılı izle. Sonra Türkçe dublaj İngilizce altyazılı. Gramer öğrenemiyorsun ama inan bana derdini anlatacak kadar öğrenirsin![]()
oyunlarda türkçe yama filan kullanma alışırsın bir süre sonra alışıyon kelime ezeberle bideİngilizcemi nasıl gelistirebilirim?
Aynen baya faydasi oluyor onun daoyunlarda türkçe yama filan kullanma alışırsın bir süre sonra alışıyon kelime ezeberle bide