spearX
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
arkadaşlar şuanda ingilizce klavyeye ihtiyaç duymaktayım, öneride bulunabilecek varsa çok mutlu olurum.
tavsiyeniz için çok teşekkür ederim klavye çok hoş görünüyo ama kupon demişsiniz kuponu nerden bulabilirimGamekay mk61
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Kuponla 300-350 TL'ye gelir.
Technopatten konuyu bulmaya çalışacağım. İstersen orada bu konuyu açabilirsin. Yardımcı olurlar arkadaşlarım bu klavyeyi kullanıyor.tavsiyeniz için çok teşekkür ederim klavye çok hoş görünüyo ama kupon demişsiniz kuponu nerden bulabilirim
tamam şimdi ordanda açıyorum konuyuTechnopatten konuyu bulmaya çalışacağım. İstersen orada bu konuyu açabilirsin. Yardımcı olurlar arkadaşlarım bu klavyeyi kullanıyor.
Sanırım technopattaki kupon bgraton sanırım. Klavyeyi alıcam ama mavi sarı kahverengi ve yeşil switchler var hangisini önerirsiniz, sessiz ve hissiyatı güzel olanı hangisidir daha önce mekanik klavye kullanmadım bilmiyorum.Kuponla 300-350 TL'ye gelir.