18 Ocak 2019 #1 Jitem Öğrenci Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 23 ben gta san andreas online samp oynuyorum ingiliz serverinde oynuyorum ama oyunun amacı ne bilmiyorum. Orada ne yazıyor açıklar mısınız? Ekli dosyalar Adsız.png 567.1 KB · Görüntüleme: 421 Adsız1.png 623.1 KB · Görüntüleme: 173
ben gta san andreas online samp oynuyorum ingiliz serverinde oynuyorum ama oyunun amacı ne bilmiyorum. Orada ne yazıyor açıklar mısınız?
18 Ocak 2019 #2 TheTruthHurts Profesör Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 4,312 Reaksiyon puanı 3,139 Puanları 293 Birinci resimde: Bir polis olarak amacın,Başkan ve Başkan yardımcısını Terröristlerden korumak. Eğer başkan ölürse veya oyundan çıkarsa,Başkan yardımcısı,Başkan olur. ÖNEMLİ: Hile yapmak/hack kullanmak yasaktır ikinci resimde ise: BAŞKAN YARDIMCISI ÖLDÜ! Başkan hala hayatta!
Birinci resimde: Bir polis olarak amacın,Başkan ve Başkan yardımcısını Terröristlerden korumak. Eğer başkan ölürse veya oyundan çıkarsa,Başkan yardımcısı,Başkan olur. ÖNEMLİ: Hile yapmak/hack kullanmak yasaktır ikinci resimde ise: BAŞKAN YARDIMCISI ÖLDÜ! Başkan hala hayatta!