İnci sözlük

ErenGNY-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook'tan ilgili resimleri takip ettiğim, bazı resimlere güldüğüm bir site.. Amaçlarını anlamış değilim ama uzaktan izliyoruz :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Facebook'tan ilgili resimleri takip ettiğim, bazı resimlere güldüğüm bir site.. Amaçlarını anlamış değilim ama uzaktan izliyoruz :D

Amaçları hedefine aldıkları kişi ve kurumlarla küfürlü şekilde dalga geçmek. İnsan bazen güler bazen kızar tabi. :)

celad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inci sözlük bende seviyordum ilk açıldığı zaman öyle değildi ama şimdi ergenler doluşdu sözlük bölündü normalde hak ve özgürlüğü savunan bir topluluk benim duygularımın hepsine tercümandı neredeyse seviyordum oyüzden

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Annesini sevmeyenlerin gidip uye oldugu site, Herkesin birbirine o...c... diye hitap ettigi bir yer.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu konudaki bazı mesajları okumak yerine hergün onlarca defa okunabilecek şeyler de barındırmıyor değil. :)

Tabii eğitim seviyesinin bu derece olduğu ülkede inci de haliyle ne olduğu şaşırmış bir yere döndü, 2 yılı aşkın süredir de hiç açıp bakmadım, burası da ayrı gerçek.
[MENTION=311708]Vendetta1907[/MENTION]
Üniversitelerde sosyoloji bölümünde gösterilecek bir mesaj atmışsın. :)
Nickinde Vendetta var, bunun yanında bir takımın da simgesini taşımadan edememişsin. Dinsiz, ırkçı, faşist gibi garip bir insan tanımlaması yapmışsın. Gerçekten çok güzel. :)

Dinsiz, hoşgörülü, falan olsa?
Ya da dindar ırkçı faşist?
:)

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kurucularını kutlamak lazım çok güzel bir çöp kutusu kurmuşlar,bütün çöplerde oraya toplanmış

40 yıl uğraşsam beceremezdim bu kadar haysiyetten noksan insanı bir araya toplamaya

ayrıca bunları savunan arkadaşları merak ediyorum hangi ideolojiye sahipler

hangi ideoloji (ergenizm hariç) bu tür bir üslup kabul eder yada kaldırır

Vendetta1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=291218]thekillingroad[/MENTION]
Hocam nasıl istersen öyle görebilirsin beni, Vendetta sadece benimsediğim ve gerekli gördüğümde varsa katılabileceğim bir fikir akımı.Yoksa da oluşturmaya talibim açıkçası. :)
İnci sözlük insanların gördüğü kadar basit birşey değil, evet orda takılan üyeler basit sıradan birbirine özenen ergen, genç tipler.Ama yöneticiler ve yönetim kadrosunda bulunanlar onlar kadar basit değil, onlar gibi değil.Birşeylerin peşinde gidiyorlar insanların biliçaltına masonik şeyler İslamiyet'ten hatta tüm dinlerden uzak şeyler yerleştiriyorlar.Bunu "komik esprili seksi konular olaylar fıkralar hikayeler" şeklinde yapıyorlar.Tamamen dinsiz bir nesil dinsiz bir gelecek yetiştirmeye yönelik.Orda takılan insanlar Allah,Peygamber ve din kavramlarını sadece komedi eşyaları olarak görüyorlar, bu kavramlarla dalga geçiyorlar.Orda takılan insanlar istemeden de olsa birilerine hizmet ediyorlar.Çoğaldıkça zarar veriyorlar nesle.Aslın da yeteri kadar ifade edemiyorum biraz daha sert açıklasam deli diye dışlanırım herhalde ama yapacak birşey yok ben ne zaman anlatsam insanların bakışları "Hadi lan ordan öyle saçmalıkmı olur" gibisinden oluyor.Misal şu 21 aralık kıyamet kopma hikayesi ... Maya kehaneti diyorlar, hayır abi bu tamamen bir mason oyunu(bana göre).Farkındaysanız bu panigi ülkemize ilk sokan ilk yaygınlaşmasını sağlayan inci sözlük denen it çöplüğüdür.21-december.org sitesinin sunucu adresi bir Türk firmasına ait.Buda aklıma ilk olarak inci sözlüğü getiriyor.Ve inanan insanları geçtim bu saçmalığa ihtimal veren insanlar bile dinlerini tehlikeye atmış bulunuyor, zedelenmiş oluyor.İnci sözlükte olmayan gençler yetişkinler bile kıyameti alay konusu ediyor yok "3 günlük dünya, bugün varız yarın yokuz, kıyamet gelse de kopsak" gibi saçma sapan aslında dini zedeleyen şeyler.Yazık günah...
Ah neler var içimde bu insanlara karşı neler de ben anlatmaktan yoruluyorum.Bilsem ki insanlar tek yazışımda beni anlayacak hiç üşenmem sayfalarca yazarım.Ama inanıyorum ki Allah'ın izniyle bir gün oynanan tüm oyunlar onların başına örülecek, tüm kazdıkları kuyular onlara mezar olacak.Tüm yapılan dümenler onları şaşırtacak.

Saygılar. :)

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnci sozluk zamaninda insanlari eglendiren gulduren bir siteydi ama son zamanda site cocuk doldu hep.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=311708]Vendetta1907[/MENTION]

Herhangi bir şekilde görmüyorum :) Yazdıklarına bakıyorum sadece.
21 Aralık'la ilgili de kusura bakma kendi cehaletini herkese yaymışsın. 21 Aralık ki aslen 22 Aralık 2012'dir o tarih, incinin falan yaydığı bir şey değildir, çok uzun yıllardır bir çok kişi tarafından bilinen bir şeydir. Hayır bana göre mason oyunu diye hani bana göre istediğini yazabilirsin elbette ama, yani ne diyeyim, bana göre sen de mason oyunu olabilirsin? :)

Naçizane tavsiyem. Dünya'ya verilen en büyük zararlar, inananları kandıranlar tarafından verilmiştir. Allahsız dediğiniz insanların ve akımların kimseye zırnık zararı olmamıştır. BU kadar korkmayın bu Allahsızlardan.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Niye konu nefret ettiğiniz siteler kategorisinde?? Sözler incidir bazen incitir

Vendetta1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@thekillingroad
21 Aralık birçok kişi tarafından bilinen birşey mi ? Bugünlere mi kısmet oldu ortaya atılması. :)

Farkındaysanız bu panigi ülkemize ilk sokan ilk yaygınlaşmasını sağlayan inci sözlük denen it çöplüğüdür.21-december.org sitesinin sunucu adresi bir Türk firmasına ait.Buda aklıma ilk olarak inci sözlüğü getiriyor.

Düne kadar geri sayım yapan şu siteye bak o zaman hocam inci sözlük kendini gösterdi geri sayım bitiminde.Üstteki son mesajımda bahsettiğim geri sayım yapan site.
www.21-december.org

Maalesef sizde diğer insanlar gibi sıradan, basit ve gırgır amaçlı bir yer olarak görüyorsunuz İnci'yi.Bildiklerim cehalet örneği ise, varsın olsun ben cahilim :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İnci'yi hiç basit bir yer olarak gördüğümü söylemedim, böyle alanların içe kapanık toplumlarda rolü çok büyüktür.
21 Aralık bilinen bir şey evet.
Ortaya da bugünlerde atılmadı, o tarihe yaklaştığımız için konusu daha çok geçmeye başladı, çok basitti bunu akla getirmek ama..

Kwen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Gereksiz asosyal insan topluluğu :D zeka seviyesi çok düşük bi ortam . Çoluk çocuk dolu .

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sözlügü takip etmiyorum ama facebook da inci-caps i takip ediyorum tam komedi :)
He sözlüge gelirsek sözlük rezillik 21 yaşindayim muhabbetler ergen muhabbeti apaçiler doluşmuş sözlükden bi bok olmaz ama facede caps lar komedi :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Resimlere (caps) bakmak keyif verici ve zekice resimlerde mevcut.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Aslında endişelenmemiz gereken konuda bu zaten.Ordaki yöneticiler o çoluk çocukları kullanarak bilinçaltlarına yaymak istedikleri düşünceyi yerleştiriyorlar.mesela Dinsizliği, Küfrü.İnanın her caps da afedersiniz hep küfür var.neredeyse her caps a "İmana geldim" diye bir laf sokuyorlar.bunları görenlerde ne yazıkki kendilerine örnek arayan çocuklar oluyor.Cahil çocuklara olmayan şeyler yanlış bilgiler yüklüyorlar.çocuklarda hemen inanıyor.
çocukların yararına pek bişey paylaşılmıyor.çocuklar gündemi inci caps tan öğreniyor.

Peki bu durumda ne yapmamız lazım?
Bunun önüne nasıl geçilir?

Biz "Aklı kerim" bireyler bu durumu ancak o sayfalarda dolaşarak,paylaşılan caps ın yanlış mesaj verdiğini orda bulunan çocuklara söyleyerek önüne geçebiliriz.Bunu tabiki tek bir kişi ile değil.Çoğunluğun kabul etmediği bir paylaşımı çocuklarda kabul etmez.onlar sadece izler.kim daha ağır laf söylemiş ona bakar ve onun peşinden gider.Belki orayla bütünleşmiş çocukları kazanamayız ama yeni giren çocukları kazanabiliriz.yavaş yavaş artan bir kitlesi var.

Vendetta1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin düşüncene saygı duyan varmi?
Yok hocam, fakat yapacak birşeyde yok.Zorlama gibi bir şansımız da yok. :)
[MENTION=204863]epzq[/MENTION]
Ben uzun uzun yazdım ama sen özetlemişsin hocam tebrik ederim.Bu yöneticilerin kimler adına ne amaçlarla çalıştığını da az çok tahmin edebiliyorum ama neyse sonumuz hayır olsun inşallah. ;)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Beklediğim cevap buydu :) bayağı açık sözlüsün teşekkürler.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Zaten İnci Sözlük illuminatiye hizmet etmesi, tutmasının tek sebebi bu olsa gerek.

azkader

Asistan
Reaksiyon puanı
0
liseli ergenlerin çok gezindiği biyer yani ne beklersin

backspace951

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gereksiz birsite ve onunla beraber uludagsozluk ve birtanede vardi

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Azalarak bitmesi gereken kuru kalabalık

mamijr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni yetişen küçük nesilin en azından bir kısmını olumsuz yönde etkilediği çok açık..