bana gore dogru arkadaslar sızı bılemem herkesın dusuncesı farklıdır ...
Orada yazılanların zaten gerçekle hiçbir ilgisi yok.Üyeler gayette sıradan insanlar hatta kendini dindar olarak tanımlayan insanlardan bile bolca var.Kimse kimsenin gerçekteki kişiliğine hakaret etmiyor.Sadece günlük hayattan bunalmış insanların bazen küfrederek, bazen kendi aralarında geliştirdikleri mizaha uygun espiriler yaparak deşarj olmaya çalışmasından ibaret.Kimse kimseyi inci sözlük okumak için zorlamıyor.bu yüzden kapatılsın vb. yorumlarda bulunan arkadaşları anlayamakta zorlanıyorum.
bana göre de ben ingiltere kralıyım.
saçma. gerçek hayatta anasına küfür edilince namus davası olarak görüp , vatan millet sakarya moduna giren bir insan, sanal ortamda aynı durumla karşılaşınca "aman abi rahat ol, sen yeter ki deşarj ol" diyebilir mi?
bakkaldan ekmek alırken utanan, yüzleri kızaran insanlar ama klavyeyi ele aldımı yerdeki çakıl taşından gökteki yıldızlara kadar tüm evrene hakaret eder, sitem eder, dalga geçerler.
siteleri kapatılır mı bilmem ama o sitede takılanların hepsi sorunlu insanlar.
Bi bitmedin gitti
Bi bitmedin gitti![]()
Okeyin elinde patlamasın dikkat etBitmem tabi elimde okey var ve kapak yapacam onu size![]()
Benim şuan sıkıntım siteye girip tüm sülalene saydıracam sorun olmaz degilmi alışıksınızdır zatenSiteye girdiginde sülalecek girebilidign tek site icinde sıkıntımı var ac siteyi bir konuya gir herkese saydır rahatlamadınmı tekrar yap
ben üye bile değilim o siteye alışıksınız tabiri hiç olmamış. siteye girip görürsen dedigim olayın oldugu anlarsınBenim şuan sıkıntım siteye girip tüm sülalene saydıracam sorun olmaz degilmi alışıksınızdır zaten