Detected
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Şu ana kadar uğramadığım mekanlardandır kendisi.
İnci sözlüğe sadece küfür ve dalga geçmek olarak bakılmamalı,anarşist bir felsefesi var o açıdan bakmaya çalışın,zorlayın saksıları.
Sokrates görse başlarım böyle felsefeye derdi.anarşist felsefe
sen saksıyı fazla zorlamışsın dostum.
anarşist felsefe
sen saksıyı fazla zorlamışsın dostum.
ee tabi kölelerin anlayamayacağı şeyler bunlar.ha böyle bir kavramın olduğunu bil diye
-Anarşist felsefe, öncelikle siyasal alanda kendisini bir eylem felsefesi olarak ortaya koyar. Farklı anarşist filozoflarda farklı anarşizm felsefeleri sözkonusu olmakla birlikte, temel kavramlar olarak özgürlük ve iktidar karşıtlığı, hiyerşik düzenlemelerin reddiyesi gibi ortak paydalar bulunabilir. Anarşizm politik bir akım olarak 19. yüzyılın önemli akımlarındadndır.
saksıyı kırmadın inş.ben burda inci sözlük avukatı durumuna düşmek istemem,sadece yanlış yorumlandığından bahsediyorum.
İnci sözlüğe sadece küfür ve dalga geçmek olarak bakılmamalı,anarşist bir felsefesi var o açıdan bakmaya çalışın,zorlayın saksıları.
Ne var soyunmak sanat oluyor da küfür etmek neden felsefe olmasın mesela bazı düşünürler kendilerine küfür ve hakaret edilmesinden zevk alıyorlarKüfrün ve hakaretin adı felsefe mi olmuş?
Vay arkadaş...
Ne var soyunmak sanat oluyor da küfür etmek neden felsefe olmasın mesela bazı düşünürler kendilerine küfür ve hakaret edilmesinden zevk alıyorlar![]()
Bu yorumu yazan kişi bence gerçekten açık fikirli ve gerçekleri dogmalarla değil de arayarak bulmaya çalışan bir insan. İnci sözlükte yazıyor olması bunu değiştirmiyor. Dünyada yüzlerce (bk. http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./3GhqZ7 ) din var hangisi gerçek hangisi değil işimiz zor her din lideri kendi felsefi kurallarını anlattığı, kendi hayat görüşünü ve fikirlerini aşıladığı bir sistem oluşturmuş. Tabi Türkiye'de doğanlar müslüman oluyor, Avrupa'da doğanlar hristiyan, uzak doğudakiler budist oluyor çoğunlukla... Galiba nerede dünyaya gözlerini açtığın çok önemli bu konuda zira müslüman olmayanlar otomatikman cehenneme gidiyor biliyorsunuz islama göre ...küfür demişsiniz ya bir resim vardi eklemeyi unutmuşum buyurun..
![]()
küfür etmeyi marifet sanan çoluk çocuk topluluğu...
küfür demişsiniz ya bir resim vardi eklemeyi unutmuşum buyurun..
![]()
Onlarin yazdıkların da mantık araman bence cok komık sen, daha oncekı paylaşımları gor genel olarak arkadaşların soyledıklerıne bak mantık nerede gor.
yazdıgı seyler son derece mantıklı bana gore...