Gold Eagle
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
O yazıyı yazdığım anda girebiliyordum?
Herhalde bi sorun var hocam

O yazıyı yazdığım anda girebiliyordum?
Merak ettim şimdi.Herhalde bi sorun var hocamYarına ben bi daha bakarım,düzeltirler büyük ihtimalle
Allah peygambere küfür eden iğrenç yaratıkların abazaların, uzay boşluğunda boşuna yer kaplayan embesillerin bulunduğu bir sözlük,internetteki insanları huzuru kaçıran dalga geçen topluma küfür aşılayan insan demiyeyim şimdilik yaratık diyim
Allah onları ıslah etsin
Dinden uzak cahiliyet toplumu...!
Kardeş ne diyosun sen yav ?! ,He yarası olan gocunur o başka...dinin ne olduğunu anlamamış olmaktan iyidir canım benim.
Gereksiz uğraşlar..
dinin ne olduğunu anlamamış olmaktan iyidir canım benim.
Hayatta hep birşeyleri eksik olan insanların bir araya gelip düşüncelerini özgürce ifade ettikleri bir ortam. Oradakiler gerçek hayatta sosyal olan insanlar değil eylemleride biz de varız demek için yapıyorlar dünyayı değiştiremeyiz ama farklılık yaratabiliriz sloganıyla hareket ediyorlar.İnci sözlük tuvaldir resim yapmak isteyene. Sizlere hiçbir zararları olmadığını düşünüyorum ve beğenmeyen girmesin arkadaş diyerek bitiriyorum Sizin göndermediğiniz kahrolası davetiyeleri yolla panpa diyerek sorgusuz ve sualsiz alabiliyorum bunu da belirtiyim
Kardeş ne diyosun sen yav ?! ,He yarası olan gocunur o başka...
Ben orada bir şeyleri eksik olan değil, fazlasıyla azgın bir topluluk görüyorum.
Bu eylemler ne eylemleri, dünyanın neyinde farklılık yaratacaklar ki buna sadece gülerim.
Benim inancımla dalga geçenin ne demek zararı olamaz ya. Kimse kimsenin inancıyla ve diniyle dalga geçme hakkına sahip değildir, özgür düşüncenin de bir sınırı var. Tabi en büyük zararı kendilerine veriyorlar ama bunun da farkında değiller.
Eğer bütün derdin davetiye ise senin burada durman boşuna, kimse de üzülmez senin için bundan emin olabilirsin.
Bırakın laf cambazlığı yapmayı bu kadarda "cahilce" bir açıklama olamaz.