İnci sözlük

your hero -

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah peygambere küfür eden iğrenç yaratıkların abazaların, uzay boşluğunda boşuna yer kaplayan embesillerin bulunduğu bir sözlük,internetteki insanları huzuru kaçıran dalga geçen topluma küfür aşılayan insan demiyeyim şimdilik yaratık diyim
Allah onları ıslah etsin

Tamamına katılıyorum, zaten bu site hakkında tek söylenecek şey "Allah onları islah etsin.", başkada birşey demiyorum.

bellymasher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"inci sözlük sevgidir. daniel bernoulli'nin, max planck'in torunları için matematik resim yapmak gibidir. inci sözlük boş bir tuvaldir resim yapmak isteyene."

qurshot12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende rahatsız oluyorum acı olaylara ''zaaaaaaaaa panpa xd çok komiq '' diyenlere en çokta.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Zaaaaaaa panpa xD

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Tamam ahlaksız bir site ama moral bozukluğuna iyi geliyor :D

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hocam bu adamların bukadar üzerine neden gidiyorsunuzki . Burdaki herkesin kafası çok fazlasıyla çalışıyor buna eminim . Adamların tek amacı dikkat çekmek dikkat dikkat dikkat başka birşey değil . Canlı yayınlara bağlanıyorlar , sitelere saldırıp izlerini bırakıyorlar , yalan haber çıkartıyorlar Kİ bizim sitemizdede yayınlandı diye hatırlıyorum (inci sozlugun satılması ile ilgili). Adamlar gündemde olan şeyleri kendilerine illet edip dikkat çekmeye çalışıyorlar Tek olay bu . İlluminati.org geri sayımında 10yaşındaki çocuk bile geri sayımda bişe varmış gibi bekledi , illuminati nedir biliyormuşcasına tweetledi facede arkadaşlarına yazdı . Yani çok göz önünde olan şeylerle kendilerini ön plana çıkartıyorlar ..
Birde güzel abilerim kardeşlerim dostlarım bir insanın 1 tane eksi sini görünce 1251tane artı sını silmeyin
*Bu adamlar Küfür ediyor Diyorsunuz
-Ben de şahsen arkadaşlarımla ortamımda küfürlü konuşurum
*Bu adamlar dinsiz ateist diyorsunuz
-siteyi biraz ayrıntılı araştırırsanız o dinsizlere ders veren çoooook iyi üstat hacı hocalarımızın oldugunu göreceksiniz
Bu site meclise adam sokmuş . Bu site vana yardım göndermiş . Bu site bir çok Futbol maçına otobüs kiralamış hertürlü yardımı yapmış . 2 tane adam gelip inci sözlükte dine küfür etti diye bütün siteyi yakıyorsunuz .. Buraya açalım istiyorsanız Bütün Ateistlerin Ta anasını ..... Diye bakalım bize de küfür edenler çıkmayacakmı . Arkadaşlar bukadar yüklenmeye gerek yok onlarda insan Sadece MASKE TAKMIYORLAR..

Bu arada İnci sözlüğün Sloganı
biz anlatmak istediklerimizi anlatamadığımız için kötü ilan edilen çocuklarız.

.. Kesinlikle inci mania bir insan değilim , olaya genel olarak bakıyorum .

erkan_unal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla bence asiri gereksiz bisey , tamamen luzumsuz bilgi ve reklamlarla dolu bir iste

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nefret ettiğim sözlüklerden bir tanesidir...

kblyslh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kafa dağıtmak isteyen kişilerin bulunduğu bir site. Onun dışında internet üzerinde anket, kötü içerikli yazı, video vs tarzında içerik bulunduran sayfaları ziyaret ederler. Eğer mesela sayfa kötüyse dağıtırlar. Bence gerekliler.

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eskiden güzeldi.Şimdilerde b.k etmişler.Saçma sapan nedenlerden siliyorlar yazarlıkları.

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Herkezin kendi hayatı bence dinsiz edepsiz ateist olmaları veya olmamaları onları ilgilendirir.ama 15 16 17 ve üniversite okuyanların yeri BENCE

ragnoro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatta hep birşeyleri eksik olan insanların bir araya gelip düşüncelerini özgürce ifade ettikleri bir ortam. Oradakiler gerçek hayatta sosyal olan insanlar değil eylemleride biz de varız demek için yapıyorlar dünyayı değiştiremeyiz ama farklılık yaratabiliriz sloganıyla hareket ediyorlar.İnci sözlük tuvaldir resim yapmak isteyene. Sizlere hiçbir zararları olmadığını düşünüyorum ve beğenmeyen girmesin arkadaş diyerek bitiriyorum Sizin göndermediğiniz kahrolası davetiyeleri yolla panpa diyerek sorgusuz ve sualsiz alabiliyorum bunu da belirtiyim

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hayatta hep birşeyleri eksik olan insanların bir araya gelip düşüncelerini özgürce ifade ettikleri bir ortam. Oradakiler gerçek hayatta sosyal olan insanlar değil eylemleride biz de varız demek için yapıyorlar dünyayı değiştiremeyiz ama farklılık yaratabiliriz sloganıyla hareket ediyorlar.İnci sözlük tuvaldir resim yapmak isteyene. Sizlere hiçbir zararları olmadığını düşünüyorum ve beğenmeyen girmesin arkadaş diyerek bitiriyorum Sizin göndermediğiniz kahrolası davetiyeleri yolla panpa diyerek sorgusuz ve sualsiz alabiliyorum bunu da belirtiyim

Ben orada bir şeyleri eksik olan değil, fazlasıyla azgın bir topluluk görüyorum.

Bu eylemler ne eylemleri, dünyanın neyinde farklılık yaratacaklar ki buna sadece gülerim.

Benim inancımla dalga geçenin ne demek zararı olamaz ya. Kimse kimsenin inancıyla ve diniyle dalga geçme hakkına sahip değildir, özgür düşüncenin de bir sınırı var. Tabi en büyük zararı kendilerine veriyorlar ama bunun da farkında değiller.

Eğer bütün derdin davetiye ise senin burada durman boşuna, kimse de üzülmez senin için bundan emin olabilirsin.

Bırakın laf cambazlığı yapmayı bu kadarda "cahilce" bir açıklama olamaz.

ragnoro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Din konusunda yapılanlara bende karşıyım zaten öyle başlıklara girmeyebilirsin ve - leyebilirsin davetiye konusunda ise insanların cömert olduklarını anlattım anlamadın heralde

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kardeş ne diyosun sen yav ?! ,He yarası olan gocunur o başka...

dini sizin gibi sömürü aracı olarak kullanmaktansa içsel herkesin kendi özelinde olması gerekir. neyse ya şakirte laf anlatıyom benimkide iş.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Ben orada bir şeyleri eksik olan değil, fazlasıyla azgın bir topluluk görüyorum.

Bu eylemler ne eylemleri, dünyanın neyinde farklılık yaratacaklar ki buna sadece gülerim.

Benim inancımla dalga geçenin ne demek zararı olamaz ya. Kimse kimsenin inancıyla ve diniyle dalga geçme hakkına sahip değildir, özgür düşüncenin de bir sınırı var. Tabi en büyük zararı kendilerine veriyorlar ama bunun da farkında değiller.

Eğer bütün derdin davetiye ise senin burada durman boşuna, kimse de üzülmez senin için bundan emin olabilirsin.

Bırakın laf cambazlığı yapmayı bu kadarda "cahilce" bir açıklama olamaz.

fevkalade...

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet ortada bi sömürü var ama kimin yaptığı tartışılır,bu bir konu ve herkez istediği yorumu yapar, ki bende hassas olduğum konularda yorum yapma gereği duyuyorum,ateş olmayan yerden duman çıkmazmış yorma sen kendini...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Oldum olası şu sözlük lere uyuz oldum ama şu da var hakaret etmeden her şeyi konuşup tartışabilir ama sözlükler genelde ergenlerın takıldığı yerler olduğu pek kaale almıyorum çünkü ne anlatsam boş küçük dünyaları ben yarattım havasında ergenlerın yeri .